Posted 21 Sep 2013 · Report post Adiiiii : pai nu sunt ei la granita Rusiei? si nu e vajnicul popor rus printre cei mai mari clienti Volvo? daia le si facura asa, primitive, sa le poata intelege vecinii din est ... is bune alea primitive atat timp cat iti ofera o alternativa viabila la solutii mai complicate... dar daca esti newbie... ai vazut cat costa un releu din ala nou? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2017 (edited) · Report post Ce jale, plansete si dezamagiri profunde erau odata...acum Volvo ( cars ) a devenit un MONSTRU iar vestea buna, NU se va opri aici. Pana la urma preluarea de catre Geely ( China ) n-a fost rea deloc. Edited 18 May 2017 by alin89 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2017 · Report post Preluare ca preluare dar lucreaza inca cu suedezii nu? Din auzite suedezii taie si spânzura in calitate de nume, siguranta, crash test etc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2017 · Report post Merg modelele astea noi de rup asfaltul. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2017 · Report post Și mai ales de rup curelele =))) Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2017 · Report post Eu am motor VEA dragule, nu se rupe nici o curea . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2017 · Report post 16 hours ago, Midnight Caller said: Și mai ales de rup curelele =))) Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Curelele se rup de la mizeria care intra pe la roata fata dreapta pe la contra aripa - Volvo a dezvoltat niste aparatoare suplimentoare care se monteaza la contra aripa fata dreapta si nu mai sare mizerie la curea astfel incat sa se rupa. Am avut problema la S60 D5 dupa ce am pus aparatoarea suplimentara nu au mai fost probleme. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2017 · Report post Draga Mav, curelele se rup din cauza jocului axial pe care il capata fulia alternatorului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2017 · Report post Și când găsești cureaua găurita de pietricele tot de la alternator este ? Sent from my SM-N920S using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2017 (edited) · Report post Si doua probleme strict diferite, curelele se rup si dupa montarea protectiei. Ca idee, nicio masina servisata de mine nu s a intors pe platforma vand cureaua rupta. Edited 20 May 2017 by Brava Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2017 · Report post Da mai stiu asta si inginerii de la Volvo, esti zeul Volvo . 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2017 (edited) · Report post Nu sunt niciun zeu, am doar o facultate tehnica, un masterat tehnic in parteneriat cu o universitate din Bordeaux si sunt inginer, ca fraierii aia de la Volvo, care recomanda inlocuirea fuliei sau a alternatorului cu totul,cum recomanda si fraierii de la Primus. Multumim Bogdan ca ne arati calea cea dreapta!! Le schimbam degeaba atatia bani aruncati pe fereastra..... Edited 20 May 2017 by Brava 1 person likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2017 · Report post Dacă eu găsesc curele cu pietre în ele și îmi spui ca e de la alternator mai Zeule . De aia se pune protecție curea . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2017 · Report post Dragilor, Haideti sa terminam aici va rog cu aceste discutii - eu v-am impartasit din ce am patit eu la D5 si alti cunoscuti cu D4/D5 2.4L - dupa montarea protectiei nu li s-a mai intamplat. De aici am tras concluzia de mai sus. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 May 2017 (edited) · Report post Acum 1 oră, Bogdan G a spus: Dacă eu găsesc curele cu pietre în ele și îmi spui ca e de la alternator mai Zeule . De aia se pune protecție curea . Mi se mai spune Zeus :* Cum iti explici ca si la masinile cu protectie se rupe? Problena e ca tragi concluzii tehnice fara sa analizezi toti factorii. Edited 20 May 2017 by Brava Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 May 2017 · Report post La 5/20/2017 at 11:32 AM, maverick a spus: Dragilor, Haideti sa terminam aici va rog cu aceste discutii - eu v-am impartasit din ce am patit eu la D5 si alti cunoscuti cu D4/D5 2.4L - dupa montarea protectiei nu li s-a mai intamplat. De aici am tras concluzia de mai sus. Same here . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 Dec 2017 · Report post Dupa 7 ani de la preluarea Geely avem asa : - mai multe modele - fabrici noi : 4 in China, una in India, una in USA - un brand nou, Polestar Viitorul suna bine pt Geely . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Dec 2017 · Report post Am auzit de la o păsărica faptul ca Geely ar fi investit ceva baban și prin Mercedes... Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Dec 2017 · Report post Eh, se putea si mai rau, de exemplu sa fim in situatia SAAB automobile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Nov 2022 · Report post Miercuri, pe 09.11.2022, urmăriți viitorul Volvo. Se lansează primul electric adevărat, făcut pe o platformă dedicată numai electricelor. Volvo, EXC90. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Nov 2022 · Report post Miercuri, pe 09.11.2022, urmăriți viitorul Volvo. Se lansează primul electric adevărat, făcut pe o platformă dedicată numai electricelor. Volvo, EXC90. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Nov 2022 · Report post Ramane de vazut,cat de ,,electric,, va fi viitorul...... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Nov 2022 · Report post Acum 21 ore, mario74 a spus: Ramane de vazut,cat de ,,electric,, va fi viitorul...... Cel puțin la Volvo, va fi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Nov 2022 · Report post Acum 9 ore, mariusdaniel a spus: Cel puțin la Volvo, va fi. ........nici macar Akio Toyoda nu mai este atat de convins,precum era acum 10 ani!!!!! Share this post Link to post Share on other sites