Posted 13 Dec 2008 · Report post in carboniu adevarat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2008 · Report post in carboniu adevarat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Dec 2008 · Report post fibra de carbon nu poti sa o pui pe comenzi,dar poti sa pui folie cu aspect f.carbon,cromata,tip lemn,uite prizele aer de pe a mea[attach=#] Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post fibra de carbon nu poti sa o pui pe comenzi,dar poti sa pui folie cu aspect f.carbon,cromata,tip lemn,uite prizele aer de pe a mea[attach=#] Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post si eu fac la fel,le invirt la volumul radio si dintr-o data te trezesti ca-ti flutura parul(si din nas;ha ha) si iti ezplodeaza timpanele in interiorul masini cit si in raza de 100m,asa dintr-odata bbbrrruuuuuummmmmtre sa le demontezi si sa lipesti folia,cea mai buna e cea termoregolabila pt.ca tre sa faci ceva rotund si se muleazade care te intereseaza?masurile sint 48cm/20cm,dar cea cromata este si la metru Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post pentru un s60 ai ceva pt consola centrala? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post am,depinde cum iti place sa o modifici,crom,lemn,f.carbon,pastel culori Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post fa-mi o propunere , am interiorul bej Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post si eu fac la fel,le invirt la volumul radio si dintr-o data te trezesti ca-ti flutura parul(si din nas;ha ha) si iti ezplodeaza timpanele in interiorul masini cit si in raza de 100m,asa dintr-odata bbbrrruuuuuummmmmtre sa le demontezi si sa lipesti folia,cea mai buna e cea termoregolabila pt.ca tre sa faci ceva rotund si se muleazade care te intereseaza?masurile sint 48cm/20cm,dar cea cromata este si la metru Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post pt.ursu iti propun modelul imitatie lemnpt.roskat pt.masina ta ma documentez,iti ajunge o bucata(48/20)caci nu tre sa le imbraci in totalitate,arata bine daca le faci ca si la v50/c30 model my08 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post pt.ursu iti propun modelul imitatie lemnpt.roskat pt.masina ta ma documentez,iti ajunge o bucata(48/20)caci nu tre sa le imbraci in totalitate,arata bine daca le faci ca si la v50/c30 model my08 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Dec 2008 · Report post ai si ceva imagini? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2008 · Report post ciao,sint in concediu,magazinul on line e inchis,ne vedem dupa 12 ian.2009 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Dec 2008 · Report post ciao,sint in concediu,magazinul on line e inchis,ne vedem dupa 12 ian.2009 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Dec 2008 · Report post pfuai de viatza mea asha tziganie nam vazut nici pe passat-uri )) in fine daca la proprietar ii place..... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2009 · Report post mao nu prea am inteles aluzia.fii mai explicit Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jan 2009 · Report post Pai eu ti-am spus vreau sa pun doar pe butoanele alea 4 de pe consola iesite in afara.Vreau ca in prima poza. cat imi trebuie ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jan 2009 · Report post o buc.folie(ce model vrei tu)de mas.30x50cm iti ajunge,cost 30€ Share this post Link to post Share on other sites