Brava

Ce smecherii fac cei de la Dacia

8 posts in this topic

Eu , dupa ce am citit topicul asta ( http://www.daciaclub.ro/Problema-la-sistemul-DACIA-page-1-t123919-s0.html ) am ramas cat de cat socat . Deci , sa cumperi o masina noua de 8000 - 9000 de euro ( teoretic noua ) , iar dupa ce o studiezi putin sa ajungi la concluzia ca masina a fost lovita si reparata de catre dealer sau fabrica , incredibil unde poate sa duca nesimtirea la romani .

Incredibil...acum de-ar fi adevarat...

Sincer nu m-ar mira . Mai citisem odata tot pe forumul Dacia cu un tip care is luase un Megane tot de la ipso daca nu ma insel si a vazut dupa cateva zile ca vopseaua suruburilor de la portbagaj era "rupta" , ma rog s-a dus acolo cu scandal si pana la urma cei de acolo au recunoscut ca masina a fost lovita cand a fost coborata de pe trailer si reparata . Din cate imi aduc aminte , respectiva persoana a cerut inlocuirea portbagajului cu unul nou si vopsit cum trebuie . Deci orice este posibil .

Alt caz de data asta de la VAG lucru care i s a intamplat unui prieten . Tipu' si-a comandase un golf 5 cu pachet "Drumuri Grele" , ma rog si la numai stiu ce revizie a vrut sa-si schimbe amortizoarele si a cerut acolo evident amortizoare pt masinile echipate cu pachetul "Drumuri Grele" iar cel de la receptie l-a informat ca masina lui nu are acest pachet ci este un golf 5 obisnuit (platise 800 de euro in plus pentru acest pachet )  . Ma rog a vorbit politicos cu numai stiu cine din service , a primit scuzele de rigoare de la VAG si numai stiu ce in valoare de 1000 sau 1500 Eu .

Iar un vecin si-a luat un Seat Ibiza nou-nout de la Metrotehnica din Bucuresti, si a descoperit dupa cateva luni de la achizitie ca, pe langa ca-i consuma 15-16% in Bucuresti (atentie, are motor de 1.2 12V !!!), a fost lovita pe dreapta, capota nemaistand dreapta intre faruri... Deci in RO totul e posibil...

Si mi-a pov. cineva de pe forum ca si la VOLVO s-a intamplat ceva de genul, cand un "nene" angajat de-acolo , facand manevre in parcare, s-a infipt cu un XC90 fix in botul unui C30 nou-noutz pus la vanzare.

Situatiile de genu sunt cat se poate de reale si chiar deloc rare,sunt foarte multe persoane care si-au cumparat masini 0km, cu parti revopsite si cu ceva kit pe ici pe colo.Acum 1 an am avut ocazia sa vizitez depozitul unui mare importatator unde se puteau vedea bagate intr-o hala, cateva Jaguar,MB, cu mici zgaraieturi indoituri desi aveau aveau tipla pe scaune.

Masini la 0km cu parti revopsite si-au cumparat si doi fosti colegi de servici,un Logan si un Leon care avea partea dreapta revopsita integral.Cel cu Seat-ul dupa ceva balamuc facut la importator,care daca nu ma insel a fost  PBN,a primit 800E inapoi.

Sora mea isi comandase Opel Corsa nou,cand s-a dus sa-l ridice i s-a spus ca trebuie sa mai astepte vreo luna sa-l vopseasca deoarece cazuse dupa trailer si iata cum are ea o Fabia full dotari! :D

Sora mea isi comandase Opel Corsa nou,cand s-a dus sa-l ridice i s-a spus ca trebuie sa mai astepte vreo luna sa-l vopseasca deoarece cazuse dupa trailer si iata cum are ea o Fabia full dotari! :D

Macar cei de la Opel au fost cinstiti si au informat-o pe soara ta, ca masina ´´noua´´ pe care urma sa o achizitioneze, trebuia, sa fie revopsita, nu ca oficialii de la Dacia, care au negat cu vehementa, chiar si dupa cele ´´n´´ teste care dovedeau, ca acel Sandero a fost accidentat. Spune ´´Dacia´´ si trage apa... ;)

Se intampla si la altii manevre d'astea...

Chiar la inceputul anului, un vapor cu BMW-uri a patit belea, datorita unor manevre neinspirate pe vreme rea era aproape sa se rastoarne, si mai mult de 300 de masini, dintre care cele mai multe M3-uri, dar si serie3 si serie1 au fost afectate. 70 dintre ele dauna totala. Masinile plecasera din Europa catre State.

1014090_l.jpg

1014096_l.jpg

1014093_l.jpg

The Courage tipped today at the port in Jersey City causing major damage to over 300 BMWs not including 70+ BMWs that were total losses.

a majority of the destroyed vehicles were M3s (mostly in dark blue) with a variety of 3ers and 1ers smashed up as well. A small number of the cars destroyed had German Tourist plates on them, those European delivery customers will NOT be getting their cars back.

If you were expecting your M3 or e90/92 in the next month, you're going to be in for a sad surprise.

those cars that were a total loss will be crushed, I asked a BMW rep, he stated that they will not be auctioned as there is a liability for letting those cars on the road. The shipping company's insurance is footing the bill, I do not know how they will handle those cars that are already owned by the European Delivery customers.

Those cars with light damage will be repaired at the Elizabeth Receiving facility and sold through BMW's dealer network as new cars.

Totusi, Elizabeth Receiving Facility, USA, a instiintat dealerii de problema, si fiecare masina a avut un dosar special cu poze, cu semnaturile controlerilor de calitate, etc. Si, binenteles, un discount :D Acum insa, nu se stie daca dealerii au dat mai departe aceste lucruri ;). Masinile s-au vandut exclusiv in State, europenii nu ar fi inghitit usor galusca asta.