Posted 16 Dec 2008 · Report post @ cei ce stiu :wav:poze din cadrul unei intalniri Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post M-am "scapat" pe mine trebuia sa specifici si matale ca e de la prima sauna ......ca mai sunt si oameni insurati pe forum-ul asta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post Danyx, dar ce are insuratoarea cu sauna. Ce crezi ca la sauna se duc neinsuratii, baia ruseasaca alias sauna este un mijloc de relaxare si de curatire a trupului. Poate in conceptia unora inseamna si altceva dar nu in cazul nostru. Asa ca care mai doreste care mai pofteste se poate organiza o eventuala intrunire de joi acolo. (la baia ruseasca) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post stii ca eu sunt pentru....) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post iar tu stii ca eu sunt pro in toate cazurile, ideal ar fi sa apara si altii interesati. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post joia asta o comitem? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post sa dau telefon sa vad daca nu e rezervata, si va anunt mai tarziu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Dec 2008 · Report post joia asta ma bag si io! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post Din pacate joia asta nu se poate. este deja inchiriat pana la sf saptamanii orele rezonabile, asta insemnand ca se poate ori de dis de dimineata ori noaptea tarziu. Luand in consideratie si faptul ca se apropie si sarbatorile cred ca urmatoarea iesire ar putea fi planificata abia dupa revelion. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post Cred ca mi-ar fi prins bine o sauna din asta, dupa vizita baietilor de luni, de la Bv. Stiu ei mai bine de ce. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post Cred ca mi-ar fi prins bine o sauna din asta, dupa vizita baietilor de luni, de la Bv. Stiu ei mai bine de ce. Pai daca la 2 noaptea nu aveati somn ....... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post A... da. Imi amintesc vag, ca te-am sunat. Dar stiam ca esti de servici si nu dormi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post A... da. Imi amintesc vag, ca te-am sunat. Dar stiam ca esti de servici si nu dormi. NO PROBLEM De curiozitate, cine a "cazut" primul ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Dec 2008 · Report post Numai eu am "comisariat-o" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Dat fiind faptul ca se apropie sarbatorile si o sa fie mult de baut si de mancat si etc, va propun ca in saptamana 5-11 ianuarie 2009 sa ne strangem si sa mergem la acea "baie ruseasca" ca sa scoatem toxinele din organism. Cine este pro, facem repede o lista stabilim repede data si rezervam sauna. Nu stiu daca am mentionat pe undeva pretul dar sorurile sunt urmatoarele: Ora de sauna - 150 lei (indiferent de cati oameni intra), mancare bere etc, in functie de fiecare si de meniu. asa dar daca mergem 4 ore total de plata 600 lei + consumatie. astept propuneri. Eu oricum o sa ma duc ca face bine organismului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post pot sa raspund eu pentru tomytza ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post haideti repede ca pana pe 17 ianuarie sunt pieton,astfel incat sa ma pot bucura pe indelete de "binefacerile" saunei.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post mi se pare mie sau trebuie explicate efectele benefice ale procedurii. Poate reusesc sa vb cu cineva care stie cum sa aplice corect masajul cu tufishuri si sa vedeti voi atunci sanatate domnilor Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Cred ca ma bag si eu .... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post eu sint PENTRU mereu - prietenii stiu de ce :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2009 · Report post Astazi este marti, si pana maine dimineatza la ora 9:00, as vrea sa stiu cine se inscrie pentru sauna joi dupa intalnirea de la polivalenta, asa ca incep eu si ii adauga pe cei ce stiu ca vor fi sau sau pronuntat ca ar dori:1. KPAX2. tommytza 3. Matrixxx4. Ursu 48 (?)5. Vadim (?)asa ca astept pana maine dimineatza ultimul termen legal. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2009 · Report post Astazi este marti, si pana maine dimineatza la ora 9:00, as vrea sa stiu cine se inscrie pentru sauna joi dupa intalnirea de la polivalenta, asa ca incep eu si ii adauga pe cei ce stiu ca vor fi sau sau pronuntat ca ar dori:1. KPAX2. tommytza 3. Matrixxx4. Ursu 48 (?)5. Vadim (?)asa ca astept pana maine dimineatza ultimul termen legal. 7. Danyx apropo tu pe unde esti taica, vad ca in locul lui tommytza strigi in gura mare dar in ce te priveste? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jan 2009 · Report post Marti pana la ora 16:35 am confirmari de la:tommytzamatrixxxursu48kpaxcine mai doreste cine mai pofteste. Share this post Link to post Share on other sites