Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

preacher013

Dezmembrari volvo

16 posts in this topic

Salut

Pentru toti cei interesati aveti aici un numar de telefon unde puteti suna si intreba ce piese doriti !!!

0766441686 Marius

Omu este si mecanic particular dar a fost mecanic la service Volvo......

Omu prezinta garantie si seriozitate atat ca mecanic cat si pt dezmembrari....

Omu este mecanicul meu si v-il recomanda !!!

Multumim !! O sa-l sun maine pt niste piese  ;D

P.S. acum am vazut volvo-ul tau are acelasi motor si nivel de echipare ca al meu  ;D

Scrie in semnatura ta  :P

salut ! are cineva simeringu pinion de la caseta de directie pt un volvo 850 glt 92? 0766250 742

kongo am caseta completa.am cerut initial 200e dar pretul se aliniaza la criza si este 150e

Stie cineva unde gasesc un debitmetru secound hand pt volvo 740 gle,2316 cmc,85 kw,motor B 230 F ?

Da fum negru la relanti si in sarcina,cei de la volvo mi-au luat banii degeaba si m-au trimis la plimbare dupa ce mi-au cerut 1500 ron/debitmetru.

omu e smecher frate sa moara mama..........asta mai trebuia sa auzim aici.....

salut, ma intereseaza chiulasa pt un s40 t4 sport,benzina, 1948 cmc, 200 cai,tip motorb4204t5

Vezi ca chiulasa este identica cu cea de pe motorul B4204T3 (120 si 121KW  163 si165cp), cele care au fost montate pe V/S40 facelift. Dar nu si cu cea de pe motoarele fara facelift, cu toate ca au tot 1948cmc(cele de 118Kw/ 160cp). Le lipseste variatorul de faza.

Daca te ajuta informatia...

La un moment dat si eu eram interesat de un T4 cu chiulasa sparta, si aveam un B4204T3 functional, si m-am gandit la diferite posibilitati :).

Eu am motor complet (B4204T3), dar nu il dezmembrez acuma. Nu stiu cat de urgent iti este, dar poate intr-o luna putem sa ne mai auzim daca aflu ceva.

Am vandut un B4204T3 cu ceva timp in urma. Cel inlocuit avea doar cuzinetii de biela gripati, dar nu am cerut piesa la schimb si i-am pierdut urma :)

am un volvo 850 gle, cc1984 benzina,143 cp, an 1993. caut un motor in stare buna si o caseta de directie. poate cineva sa ma ajute cu un nr de telefon ?

buna am nevoie de piese pt un volo 440 din 1995 . imi trebuiesc farul si semnalizatorul de pe dreapta , radiatorul , ornamentul de pe capota eventual farul din stinga . 0745754830 . va multumesc

Sistemul original audio pentru un V40 ai (dar sa aiba si CD player).Acum am CD cu mp3 dar vreau sa revin la cel original.

bara fata cu proiectoare pentru un volvo v40/s40 din 2000-2002 ?