Posted 18 Dec 2008 · Report post So , Vreau sa-mi pun alte jante pe 850 , momentan am jantele ca in prima poza si vreau sa le schimb cu unele modelul din a 2 a poza . Daca are cineva jante ca in a 2 a poza si vrea sa le vanda sau sa le schimbe cu ale mele + o difernta din partea mea sa ma anunte . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Jante ca alea pe care le vrei tu, caut si eu de ceva timp.Numai in Germania si Olanda am vazut. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Eu am vazut si pe la noi o gramada ........... dar din pacate nu erau de vanzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Uite am gasit un link interesant cu f multe tipuri de jenti de Volvo.Sunt si denumirile, asa va fi mai usor sa cautati ce doriti.http://forums.turbobricks.com/showthread.php?t=72501 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Vadimutzule, ce vrei tu sunt jantele stock de T5, pentru cauciurile de vara.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Dec 2008 · Report post Nu sunt neaparat de T5 au fost puse si pe GLT-uri Interesent link-ul Adi . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jan 2009 · Report post Up!!! c'mon chiar n-are nimeni niste jante ca astea ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2009 · Report post am eu pe glt-ul meu, cu cauciucuri de vara, dar fostul proprietar mi-a dat inca un rand de jenti de aliaj asa cum ai tu(poza 1) cu cauciucuri de iarna. Nu stiu insa daca modelul pe care-l cauti tu a fost echiparea originala a glt-ului meu din 95 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Jan 2009 · Report post Echipare originala sunt ambele Share this post Link to post Share on other sites