Posted 22 Dec 2008 · Report post In stare de functionare; Are pe ea piese in val de 900 EURO.pret 1500 Euro negociabil; 0748.268.125 - Bucuresti;necesita unele reparatii/revizii la partea mecanica Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Feb 2009 · Report post Anunt ValabilIntre timp am inlocuit (cu o piesa noua, din magazin) capul de planetara defect.Masina se poate proba.Piese noi (din magazin) inlocuite pe masina: distributie completa (curele+role), curele de transmisie, kit ambreiaj SACHS (ambreiaj+placa), cap planetara stanga (nemtesc), electromotor, garnitura chiuloasa (rectificata) + toate cele 8 supape (noi, originale renault)+ghiduri supapa, filtre (aer+benzina), etc.Piesele au garatia oferita de magazinPiese pe care le am si trebuie montate pe masina:incuietoare spate+amortizor haion (nou)Probleme ale masinii: parbriz fisurat si consum mare de ulei (din cate am inteles problema este la segmenti, motiv pentru care se si ancraseaza bujiile foarte repede).Estimare pret reparatie: din spusele mecanicului care s-a ocupat de masina costul reparatiei (manopera+piese) ar fi undeva la 350-500 euro;Pretul de vanzare al masinii: 1500 euro; Astept eventual alte oferte de pret decente si serioase. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2009 · Report post cateva detalii despre masina:- este un 440 din 1993, cu motor de 1998 cmc - 110 cp, injectie benzina multipunct, cutie manuala cu 5 trepte;- dotari: geamuri electrice fata+oglinzi electrice+trapa/turela electrica, servodirectie si inchidere centralizata, servofrana+frane disc fata/spate; Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Mar 2009 · Report post 1.400 euro negociabil Share this post Link to post Share on other sites