Posted 2 Mar 2007 · Report post in urma unui accident am fost cu masina la service si am refacut-o doar estetic caci din pdv elecric masina e varza,becul cu robinetul galben ramine aprins,cind se aprinde becul de benzina se aprinde si cel de la dsa,m-am intors cu ea la service si mi-au spus ca este din cauza ca a stat masina fara baterie 2 saptamini si s-a resetat calculatorul si ei nu au tester ptr a remedia defectiunea,cu toate ca masina merge super bine ma deranjeaza erorile astea.As dori sa cumpar o carte de service. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Mar 2007 · Report post O poti cumpara de aici :http://www.partsforvolvosonline.com/product_info.php?products_id=2325Vine in 5-9 zile lucratoare si e destul de cuprinzatoare.Daca vrei VADIS-ul (softul folosit de reprezentanta Volvo) contacteaza-ma pe privat si vedem cum aranjam de un DVD...Numai bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2007 · Report post stai linistit ca masina nu e varza! pur si simplu are mici probleme de soft!sint convins ca se vor remedia...ar mai exista si posibilitatea unui scurt, mai ales in ceea ce priveste aprinderea simultana a becului DSA si a celui de benzina... nu stiu! doar imi dau cu parerea...la electrica nu ma pricep f bine si decat sa spun vreo prostie, mai bine tac din gura...totusi eu cred ca e o problema de soft... un tester iti va spune sigur care e buba... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Mar 2007 · Report post gata cu ajutorul lui Midnight Caller s-a rezolvat cei de la service nu mi-au mai imbinat doua mufe si una nu era bagata bine. Share this post Link to post Share on other sites