Posted 30 Dec 2008 · Report post Un soft excelent care ofera radioamatorilor (si non-radioamatorilor )posibilitatea lucrului in benzile de 40,respectiv 80m, direct de pe calculator. Intamplator (sau nu) aproape 80% din QSO-urile stabilite le-am realizat cu ...suedezi! :D Si ...invariabil, subiectul predilect s-a invartit in jurul cuvantului magic:VOLVO! Va recomand cu caldura sa abordati acest mijloc de comunicare, atat pentru petrecerea timpului liber intr-un mod placut cat si pentru exersarea traficului radio. Daca ne intalnim vreodata in trafic (radio, desigur) callsign-ul meu este YOHS64.La reauzire si...73! http://www.hamsphere.com/ Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Dec 2008 · Report post Eu prefer totusi statia reala, aia care baraie si caraie cand treci pe langa retelele de inalta tensiune Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Dec 2008 · Report post Eu prefer internetul Gasesti si suedezi, si neozeelandezi... si suedeze ...si Volvo, si Logan...Scuze... Ma iertati si pe mine, e ultima zi din an...Cat despre statii, pe vremea raposatului regim si a odioasei lui sotii ma mai bagam si eu in seama la un vecin radioamator, avea o vulpe daia faina... Share this post Link to post Share on other sites