Posted 2 Jan 2009 · Report post ;)hallo ,inca mai am piese si elemente de caroserie pt.740 gle.Mai am si clima [aer conditionat in trei trepte de racire], geamurile electrice si oglinzile ,motorul b-230-f- 160.000 km etc.Culoarea masinii este gri metal.Daca intereseaza pe cineva ,ne auzim si la tel.0723006406.Sunt deschis oricaror discutii sau oferte de schib[ piesa mea contra la piesa d-ta + diferenta] Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Mar 2009 · Report post salut , am si eu un 740 GL , ma intereseaza electromotorul si toba daca e ok, si daca ai si altceva putem vb pe mess : daniel_stanciu_ds@yahoo.com. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2009 · Report post Buna ziuaCumva un mecanism de trapa pentru 740...? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2009 · Report post Eu as lua trapa cu totul, dar sunt al 2-lea pe lista. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2009 · Report post Pai da, eu as lua "tava" aia cu totul, cu parghiile care actioneaza "capacul", cu "capac", cu motoras, tot... numai de-as primi raspuns. Doar de tapiterie n-am nevoie, ca aia-i deja refacuta.Buna ziuaCumva un mecanism de trapa pentru 740...? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Oct 2009 · Report post Din motor ce mai ai? In special ma intereseara valva de aer (este piesa ce ridica turatia la relanti cand motoul este rece si este montata pe chiuloasa in dreptul corpului clapetei de aer, are 2 furtune, unul inainte de clapeta si unul dupa si un conector electric). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2010 · Report post Salut. I-mi cer scuze dar am fost plecat din tara si acum am venit.Daca va mai intereseaza subiectul putem vorbii 0723006406 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2010 · Report post Salut, pentru un 740 2.0 benzina, din 1990, dar cel cu farurile inguste si stopurile mai mari, ai urmatoarele:- oglinzi elecrice;- faruri;- semnalizatoare;- stopuri.Mersi mult,URSU Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2010 · Report post salut . pt tine nu am decat oglizile care s-ar potrivi.acum sunt in germania si revin in iunie-iulie. tinem legatura Share this post Link to post Share on other sites