Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mao

paravanturi v50

7 posts in this topic

shtie cineva de unde pot sa achizitzionez un set de paravanturi pt geamurile fatza la un v50???

la cate firme am intrebat ziceau ca nu se fabrica. (adica vreo doua trei)

imi vine greu sa cred ca nu se fac pt v50.

mersi mult anticipat

sunt de v50. pe la 25 euro. ma gandesc acuma cum sa fac cu cartea de credit, ca sincer nu m-as risca sa imi dau datele pe net. o sa pun ceva bani pe un card de debit.

cum ti se pare?

vezi ca tre sa spui modelul de masina(nu anul inmatricularii)adica my 2004,2005......,

Pai este si normal. anul inmatricularii nu are nici o treaba cu anul productiei:)

Mersi smarautz

poti plati cu cardul. eu nu am avut nicio problema vreodata, si folosesc de ceva timp cardul pe internet. intr-adevar, este indicat sa ai in contul de card, la momentul tranzactiei, suma solicitata si 1-2 eur in plus. asta pentru a preintampina accidentele - apesi de 2-3 ori pe butonul SUBMIT :) si te trezesti cu 2-3 pachete acasa :D

bafta!

M.

Eu cumpar ff des de pe net de cativa ani, am o droaie de carduri conturi, si cea mai buna solutie la care am ajuns si pe care o folosesc eu este urmatoarea :

- Iti faci cu 3 lei un cont+card de debit Mastercard Mondo la BT + Internet Banking ( dureaza cam 8 zile pana iti vine cardul )

- Cand ai ceva de cumparat transferi de pe celelate carduri ( de salar, de economii,depuneri numerar, etc ) ori prin Internet Banking ( recomand, 90% din  banci il ofera gratis sau pt o suma infima de 1 leu pe luna ) pe cardul MasterCard mondo care il folosesti peste tot unde vrei sa cumperi.

Din toate cardurile pe care le am Visa, Visa Electron, ING Student, ING Visa, Visa Euro26, altele, doar cel de la BT Mastercard Mondo merge pefect pt plati pe Internet inclusiv PayPal si retrageri de plati din PayPal, cu celelalte am vaut probleme destule, ba nu mergea x ba nu y ba nu puteam scoate bani din PayPal, ba aia de la banca erau pur si simplu aerieni cand era vorba de CVV sau PayPal, etc.

Bafta