Sign in to follow this  
Followers 0
Roberto

Poti ajuta la vindecarea cancerului si SIDA facand nimic !!

7 posts in this topic

In caz ca nu stiati despre acest proiect va recomand sa cititi pt ca sunt sigur ca majoritatea dintre voi pot aplica cu PC-urile voastre.

Am incercat sa explic cat mai bine ( copiat de pe forumul meu ca e nu mai am chef sa scriu din nou )

World Community Grid este un proiect la scara mondiala, realizat de IBM si numeroase institutii de cercetare precum si universitati din intreaga lumea, cu scopul de a ajuta comunitatea mondiala de cercetatori prin a folosi un mijloc numit Grid Computing pentru a crea putere de procesare informatica imensa fara a investi milioane de dolari in super-calculatoare.

Cum functioneaza ?

E ff simplu :

Fiecare cu unul sau mai multe calculatoare poate devin voluntar dedicand timpul in care calculatorul este in stare "idle", adica nu este folosit la nimic, este in stand by etc procesarii unor anume date preluate de la serverele World Comunity Grid printr-un mic programel securizat numit Agent.

Mai pe intelesul tuturor, atunci cand PC-ul vostru este in "idle", procesorul nu este folosit la nimic, dar curent tot este consumat, ei bine puteti dedica aceste minute in care PC-ul vostru este in idle pentru a face un bine umanitatii folosind acele minute care se pierd in mod normal aiurea pentru procesarea unor date pentru proiectul WCG.

Nu este necesar sa faceti absolut nimic, ci doar sa instalati Agent-ul care se ocupa de tot, el va incepe sa lucreze cand simte ca PC-ul dvs a intrat in starea de "idle", bineinteles ii puteti seta diferite optiuni cum ar fi cat % din puterea de procesare sa foloseasca, timpul, dupa cat timp de "idle" sa isi inceapa activitatea, etc.De asemenea daca aveti un PC performant iar activitatea voastra nu foloseste toata puterea de procesare puteti sa dedicati restul puterii pt programul WCG. De ex eu cand ma uit la un film nu imi necesita mai mult de 20 - 30% din CPU, astfel ca dau voie Agent-ului sa foloseasca restul puterii in timp ce eu ma uit la film fara sa imi afecteze cu ceva confortul, satisfactia e ca stiu ca in timp ce eu am stat 1:30 la un film am ajutat si cu 1:30 de calcule stiitifice pt vindecarea cancerului :D.

Agent-ul este compatibil cu toate platformele, Windows, Mac, Linux.

De asemenea progresul facut de PC-ul dvs in cadrul unui proiect este vizibl prin procente precum si grafic, si de asemenea se acorda puncte.

Se pot intocmi si echipe de persoane care participa pentru a da si un spirit de competitie, ceea ce noi am si facut, am initiat echipa Italk-Forum care particia la WCG.Intrarea intr-o echipa este optional.

Pentru mai multe detalii vizitati  http://www.worldcommunitygrid.org/

Pentru a te alatura echipei noastrea click

forum.com/index.php?topic=3912.0&feature=player_embedded

Sunt momentan 5 proiecte active de cercetare pentru care aceasta aplicatie aduna putere de procesare de la voluntari: AfricanClimate@Home, Discovering Dengue Drugs – Together, Human Proteome Folding - Phase 2 (un proiect derulat si prin aplicatia Folding@Home de care poate ati auzit), FightAIDS@Home si Help Cure Muscular Dystrophy. Mai multe despre proiecte gasiti pe pagina World Community Grid la Research.

Folosesc Folding@home sau similar din 2002. Sper sa fi contribuit vreun fel... :)

inca nu m-am uitat sa vad exact despre ce este vorba dar am si eu o intrebare intrebatoare. Cat de securizat este programul si cat de real, adica PC nu este folosit de fapt pentru altceva. Cat de convinsi sunteti. De ce va intreb pe voi deoarece am o mai mare incredere in unii dintre colegii forumuisti decat in informatiile preluate de pe net.

eu as fi dispus sa fac acest lucru dar ma gandesc si la faptul ca doamne fereste daca se intampla vre-un hacking ceva de informatii si raman cu PC mort caci in lumea de azi nu mai stiu in ce poti si in ce nu avea incredere.

avand in vedere ca au lucrat la el nspe corporatii, iar daca te uiti la Parteneri pe site-ul lor o sa vezi zeci de pagini cu firme si nume grele care s-au alaturat programului....

Teoretic e cel mai securizat, urmareste clip-urile de pe Youtube despre proiect cand ai timp

Si de unde se instaleaza? Sau de pe situl asta peste cateva zile?

Da, acum am observat ca acum isi muta serverele, va reveni maine dimineata

Eu am instalat programul pe 5 calculatoare. E absolut safe si recomand tuturor sa dea o mana de ajutor. Si la acest capitol Romania este printre ultimele locuri si ar fi bine sa facem ceva in privinta asta.

Hai... ca se poate! :)