Posted 23 Jan 2009 · Report post Volvo S40 1,6 Special Edition PRET5.200 euro negociabil DATE TEHNICEAn fabricatie: 2001 - luna iulieKilometri parcursi: 137000 KmCapacitate cilindrica: 1587 ccPutere: 109 CPTip carburant: Benzina Caroserie: BerlinaCuloare: violet metalizat DOTARIABS, Proiectoare ceata, Alarma, Computer bord, Geamuri electrice, Oglinzi electrice, Aer conditionat, Airbag, Interior piele, Jante aliaj, Inchidere centralizata DESCRIEREImport Germania, Model Special Edition, Suspensii Sport + Cip Motor, Inclazire Scaune, CLIMATRONIC, CD-Player si radio-casetofon original cu antena electrica, Alarma din fabrica, Inchidere centralizata, 2 chei cu 2 telecomenzi, interior cu insertii de piele si lemn, volan de lemn, Computer Bord, 4 geamuri electrice, oglinzi electrice, Faruri cu insertii negre, fusta spoiler, spalare faruri, eleron, Jante aliaj pe 16' , proiectoare ceata, becuri de far HID albastru, discuri frana noi, ABS, Airbag, Euro 3, 184 grame CO2, Taxa inmatriculare: 470 Euro, Pret Negociabil.CONTACT:Persoana: Dan Alexandru Localitate: Cluj-NapocaJudet: ClujTelefon: 0743041553 ; 0766228277 e-mail: classlexion@yahoo.comMasina a ajuns de cateva ore in tara, de aceea, in poze este cam murdarica..... Poze mai bune, in curand.Taxa de inamtriculare din anunt, este cea intrata in vigoare de la 1 Iulie 2008, nu este cea triplata, pt ca am auzit ca se va reveni la taxa mica, in curand, iar masina are 1 luna de numere de Germania si se poate scoate inca 3 luni de numere provizorii de Romania, putand fi amanata inmatricularea, pana la intrarea in vigoare a vechii taxe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post F faine jantele.Cati cai are cu tot cu chip? 109 cat ai scris in anunt?Bafta la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post F faine jantele.Cati cai are cu tot cu chip? 109 cat ai scris in anunt?Bafta la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post 109 are din fabricatie, dar vanzatorul mi-a zis ca a fost re-softat, si chiar se simte...NU stiu care este puterea actuala, dar din toate Volvo-urile de 1,6 care le-am condus, acesta chiar trage mai tare ca altele. As putea zice ca e la nivelul unuia de 1,8 pe acceleratie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post ESP sau ceva similar, nu are? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post Nu are DSA.... se vede ca lipseste si butonul de pe consolaEu consider, ca DSA-ul este foarte folositor doar la masinile de peste 150 CP....si la toate cu tractiune spate. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post Din cate stiu, cip max 12-16Hp la benzinar fara turbo. Posibil sa ma insel? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jan 2009 · Report post Nu cred ca te inseli, de aceea am zis ca e pe la nivelul unuia de 1,8... 109 cp cu inca 10-15 este ca si cel de 1,8 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2009 · Report post O luat si un catzel intre roti se pare, ca lipseste bucata de plastic dintre spoilere... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2009 · Report post Oare nu asa ii el? Mi se pare mult prea simetrica si finisata Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jan 2009 · Report post O luat si un catzel intre roti se pare, ca lipseste bucata de plastic dintre spoilere... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Am schimbat pozele in primul post. Si mai atasez doua facute langa S-ul meu murdar... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Pot sa fac ceva comentarii ? Stergatorul de la sofer sta prea in sus, si grila a fost vopsita in negru... Si un bec de pozitzie ars pe dreapta-spate... Mai studiez, no offence Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post stiu de stergator, ramane putin in urma...se mai intampla, masina nu este noua. si de grila....asa a venit masina, asa am lasat-o...chiar urasc vopsirea grilei in negru, dar nu mi se pare o piedica de netrecut.edit: ar mai fi ceva, covorasele de la sofer sunt murdare, pt ca in Cluj tot ploua de cateva zile, si strazile arata ca si la vulcanii noroiosi, oricat te feresti, tot o murdaresti. Masina mea am spalat-o ieri si am facut vreo 20 de km, si in poza, arata ca si cum nu as fi spalat-o de o luna. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post PSi un bec de pozitzie ars pe dreapta-spate... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Poate doar mi s-a parut, imi cer scuze, dar pe stanga vedeam parca doua becuri aprinse in partea superioara a stopului, iar in dreapta doar unul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post am observat si eu...era din cauza la unghiul pozei si lumina de afara Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Pot sa fac ceva comentarii ? Stergatorul de la sofer sta prea in sus, si grila a fost vopsita in negru... Si un bec de pozitzie ars pe dreapta-spate... Mai studiez, no offence Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Apr 2009 · Report post asa de mult ne-a placut masina, incat ramane "in familie".Topicul se poate inchide Share this post Link to post Share on other sites