Posted 28 Jan 2009 · Report post Am o rugaminte la toti formumistii care ma pot ajuta. Cand am luat masina incuietoarea de la haion era defecta. Acum nu inchide deloc si e enervant mai ales sa mergi pe drum rau si sa iti scartie haionu sa te scoata din sarite. Noroc ca ii haion de volvo altfel se rifdica si transforma in frana aerodinamica sau aripa deportanta Ei si acum rugamintea: Cine poate sa imi faca rost de o incuietoare ca asta nu mai are sanse sa fie reparata.Va multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Din pacate nu te pot ajuta in ati procura o incuietoare ,DAR iti recomand sa mergi pe Strada Icoanei(sper ca asa se numeste exact , intre Tunari si Eminescu , este un loc de facut chei . Acolo si repara incuietori ,yale ,etc. Succes! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Poate n-ai observat,dar sa vina pana la Bucuresti..... Hai sa mai lasam,poate se gaseste cineva cu vreuna de schimb. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Jan 2009 · Report post Damn! Sunt chior ,imi cer scuze ,sper ca nu am ridicat sperantele prea mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2009 · Report post ia da matale un telefon aici - http://volvo.anunturi-auto.4tuning.ro/Anunturi-Auto/Masini-Second/Volvo-960-2000-258731.html , poate ai noroc.bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 Feb 2009 · Report post Mersi de link, tipii aia sunt neseriosi. Am sunat la ei si le-am zis sa imi rezerve piesa pana sambata ca abia atunci putea merge cumnatul meu (astia erau din oradea) si cand a ajuns astia au dat masina cu totul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Feb 2009 · Report post http://www.volvo-club.ro/forum/index.php/topic,3417.0.html Uite-te la ultimul meu post . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Feb 2009 · Report post Mersi de ajutor, am gasit incuietoarea la un tip de langa Reghin in Ideciu de Jos. are un 340 si ceva piese de caroserie de la un 344. Daca mai aveti nevoie de ceva sunati la Holirca Claudiu 0741258711. Sa stiti ca e un tip de treaba. Cei care sunteti de pe aproape merita sa faceti chiar un drum pana acolo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2009 · Report post Sper sa va fie de folos Share this post Link to post Share on other sites