Posted 1 Feb 2009 · Report post ??? , de ce ? , ca scriu destul de clar , nu analfabetic , alti inteleg , ma rog , o sa scriu cat se poate de bine , ca sa intelegi si tu , ma scuzi daca nu am fost prea inteles Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2009 · Report post Nu mah, nu te supara, ca nu am zis de gramaticale sau alte chestii dastea neimportante (pt mine). Doar ca la tine un raspuns este o singura fraza luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunga, daia e mai greu de citit. Nu trebuie sa te schimbi tu, eu trebuie sa ma obisnuiesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2009 · Report post Ok , nu m-am suparat , nu ma supar dintr-un lucru de nimic . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2009 · Report post Eu tare as vrea sa ii vad pe aia doi care stau pe locurile 6 si 7 intr-un mcv. Shi sa si faci cateva sute de km. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2009 · Report post mcv e destul de ok, parca sta mai bine pe sosea decit golanul - sau poate e doar o impresie dupa ce l-am condus. Daca l-ar face 6000 de euro sint sigur ca l-ar vinde in draci...e prea scump pentru ceea ce ofera - ca si golanul de altfel. Poate cu criza asta isi mai revizuieste pretul de vinzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2009 · Report post Eu tare as vrea sa ii vad pe aia doi care stau pe locurile 6 si 7 intr-un mcv. Shi sa si faci cateva sute de km. nu e nici o problema ca ajutat de o ranga poti sa-i extragi relativ usor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2009 · Report post Probabil sigur are suspensiile mai tari decat loganul obisnuit, e mai grea, are ampatament marit, asa ca sigur sta si mai bine la stabilitate. Macar mcv-ul face ce si-a propus, cara oameni/bagaje. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2009 · Report post Mie personal mi se pare spatioasa, ieftin de intretinut si accesibila.ganditi-va la situatia materiala a majoritatii romanilor si o sa va dati seama ca nu-i dracul asa negru si asteptarile cam mari pentru ce putem. Cand orice masina costa 10-12 mii de euro noua , e logic ca una de 8 mii sa nu aiba frane pe discuri ventilate si abs de cea mai buna calitate. Ce-ar fi daca toate firmele ar trebui sa dea 15-20 mii pe Opeluri Papuc? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Feb 2009 · Report post Nu frane pe discuri ventilate, abs-ul optional ma da pe mine pe spate, asta in conditiile in care proprietarii nu-s chiar modesti in aprecierea performantelor loganului, iar masina nu e chiar usoara. Share this post Link to post Share on other sites