Posted 31 Jan 2009 · Report post Salut,Intrucat se pare ca trebuie sa schimb capetele de planetara (cu inel ABS. buduf, coliere) am de ales intre urmatoarii producatori :- PRODUCATOR VECTOR 194.06- PRODUCATOR CIFAM 257.07- PRODUCATOR METELLI 308.06- PRODUCATOR GKN 419.381- un sfat la ce marca sa ma opresc2- se pot gasi preturi mai bune? 3-ma poate ajuta cineva cu un link sau o fotografie cu partea din dreapa motorului unde vine admisia de aer motor /filtru( cred ca la admisia aer inainte de filtru de aer imi lipseste un grilaj protector sau o portiune de conducta - nu sunt sigur si as vrea sa verific acest lucu)Va multumesc anticipat Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Jan 2009 · Report post Mergi pe GKN/SPIDAN ! Nu am avut nicio problema cu ele si sunt f.f.f. bune ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2009 · Report post Nevoia mea reala este de Inel ABS de la cap planetara (cele actuale sunt ok tehnic dar nu au acest inel ABS)Dar se ridica 2 probleme :- se poate pune acest inel pe actualul Cap de planetara (chiar ma gandeam sa iau niste capete de planetara ieftine si sa iau aceste inelele zimtate ABS)- pot sa le achizitionez separat ( si daca da de unde?)De producatorii Vector si Cifam stie cineva ceva si ce garantii ofera ( GKN stiu ca e ok dar din pacate e dublu ca pret si eu am nevoie de 2 inele/capuri de planetara )V40 1.8 / 85 kw/ 01.1997O zi buna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Feb 2009 · Report post Le poti lua separat de la mine, da-mi un mail pe alex.voicu@volvo-club.ro cu seria de sasiu si ai maine un pret... Piesa vine in 4 zile ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Feb 2009 · Report post Mergi pe GKN/Spidan - sunt cele mai bune, facute in Austria. (mai tii minte renumitele planetare Glänzer de pe Renault 12, sau de pe Daciile "cu piese frantuzesti"? - aia sunt producatorii - companie f mare in domeniul angrenajelor si transmisiilor.Mai gasesti italienesti, dar nu sunt grozave. Share this post Link to post Share on other sites