Posted 9 May 2009 · Report post @roskat te rog sa ma scoti din lista. az am aflat ca tre sa merg in italia....urasc tara aia. speram sa nu o vad niciodata dar se pare ca....... (unde ii nevasta) sper totusi sa se amane sau sa se modifice ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2009 · Report post @roskat te rog sa ma scoti din lista. az am aflat ca tre sa merg in italia....urasc tara aia. speram sa nu o vad niciodata dar se pare ca....... (unde ii nevasta) sper totusi sa se amane sau sa se modifice ceva. Chiar vroiam sa ne intalnim... ata ete 1.Roskat 2.Iulirx & copiii & perluta 3.Danyx 4.feraru3333 5.KPAX 6.MihailCostin3 & Fii 7.Daann si Corina 8. Victor 9. Matrixxx 10. Midnight Caller 11. MuadDib 12. BiriV 13. v40tdireb 14. Shpeedy 15. AVX 16. sfc & copiii 17. ursu48 + 1 18. roberto Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2009 · Report post Credema ca si eu imi doresc sa ajung la intalnire. Anul trecut eram doar de cateva zile pe forum si nici nu aveam volvo:).Oricum sunt convins ca nu ii ultima. Poate se schimba cumva data ori la concediu ori la intalnire, dar don cate vad data la intalnire ii batuta in cuie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 May 2009 · Report post @ danyx, sper sa fiu eu cel care a dat banii si a carui nume nu se vede in extras cu toate ca am specificat clar toate detaliile cerute de tine. Anyway. Contul de la ING e al meu, banii au fost pentru 2 persoane, (indiferent daca voi veni cu cineva sau singur totul depinde de ce se va intampla la vremea respectiva). Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 May 2009 · Report post @KPAX Sergiu, nu-ti mai face alte planuri pentru"vremea respectiva"...ia-ma pe mine dragule! :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 May 2009 · Report post ramane de vazut cat platesti Florine Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 May 2009 · Report post TranzacÅ£ia a fost trimisă către bancă pentru a fi procesată.ReferinÅ£ă: 61494/9925Data procesării: TranzacÅ£ia va fi procesată pe data de 14/05/2009Am platit si eu avansul .Sper sa scap de problemele medicale pana in sept sa vin si eu, dar vin eu si daca nu. Imi iau injectiile cu mine, mi le faceti voi nu ? Hahahahha Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 May 2009 · Report post ia-ma pe mine dragule!@Kpax.......deschid cont pt. fotomodele ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 May 2009 · Report post pai inca nu l-ai deschis? pai da fotomedelele unde sunt? imi dai si mie un link ceva sa le vad macar daca merita Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 May 2009 · Report post Adica ce vrei domnule sa spui ......avx ce IE ?Adica preferi 60/90/60,......si avx nu ti-se pare fotomodel ? .......rusine ca sa te iert dai 1 redbull la vatra dornei Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post domnilor,m-am gandit sa va reamintesc faptul ca,mai sunt ,mai putin de doua saptamani pt. a achita avansul solicitat de Danix. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post Iti multumesc , claudiu ...dar am si eu 1 m ic repros la adrersa dumitale .....am tacut o data ...de 2 ori ....dar nu mai pot .....bre ....IE DANYX cu IGREC nu danix ...deci te rog sa iti revizuiesti comportamentul caligrafic Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post imi cer scuze,promit sa-mi revizuiesc limbajul :77: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post dar totusi domnu ,,Danyx'',fa un pic de atmosfera aici,poate se mobilizeaza lumea,ca poate ne trezim doar noi doi si cu roberto,la vatra dornei :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post Chiar astazi am discutat cu o ruda de a mea care a fost in Vatra Dornei la pensiunea VANATORUL, despre care mi-a spus ca merita pana la ultimul banut.Aceasta pensiune o luasem si eu in calcul, dar pretul afisat pe site + camerele (aparent) insuficiente, m-au facut sa o trec pe locul 2. In privinta pretului pot fi rezervat inca , deoarece nu am contactat nimic , si este destul de posibil sa obtinem un discount sa ne incadram in suma propusa de mine; locuri libere sa fie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post oooo, asa promovare,si asa repede,parca nu suntem in romanica ,sa se intample asa repede lucrurile oricum,felicitari moderatorilor :wav: :wav: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 May 2009 · Report post Sunt intimidat Maine imprumut niste bani sa virez in cont. Sper sa nu ma trezesc fara camera.P.S. Ce cu fotomodele este mai scumpa? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post dar totusi domnu ,,Danyx'',fa un pic de atmosfera aici,poate se mobilizeaza lumea,ca poate ne trezim doar noi doi si cu roberto,la vatra dornei :D domnilor dar oare era posibil sa fiu uitat in lista aparuta mai sus. Claudiu, daca nu vin restul macar vei avea parte de inca o sedita foto, si poate daca ma va sustine economia de piata cu scule mai profi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post DIn pacate aici chiar n-am cum sa ajung ....deh pe 4 septembrie ziua lu' taica-miu , pe 5 -> raspund 100% in fata legii Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post am platit si io 200 lei.daca voi fi acasa vin si eu, daca nu voi fi vine fiul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 May 2009 · Report post domnilor dar oare era posibil sa fiu uitat in lista aparuta mai sus. Claudiu, daca nu vin restul macar vei avea parte de inca o sedita foto, si poate daca ma va sustine economia de piata cu scule mai profi. imi cer mii de scuze,shame on me :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2009 · Report post cred ca te-au luat emotiile inainte. si arzi de nerabdare sa vina nationala Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2009 · Report post Astazi am platit si eu avansul. Astept confirmarea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 May 2009 · Report post Reamintesc tuturor ce vor sa participe ca luna Mai este trecuta de jumatate si nu mai este mult pana la incheierea ei, si rog respectuos pe aceasta cale sa respectati termenul pentru achitarea avansului.La mine 22 este data in care sunt platit pt. munca prestata .....asa ca , cel tarziu 25-26 voi achita avansul. Share this post Link to post Share on other sites