Guest

Intrunirea Nationala 2009

Cand IE mai bine , si unde?   32 votes

  1. 1. Cand IE mai bine , si unde?

    • Vatra Dornei 04-06 Septembrie
      10
    • Vatra Dornei 28-30 August
      7
    • Calimanesti-Caciulata 04-06 Septembrie
      6
    • Calimanesti-Caciulata 28-30 August
      9

Please sign in or register to vote in this poll.

752 posts in this topic

E bine de stiut pentru Midnight, ca el s-a decis sa mearga pe acolo.

Cam pacat de cei cca 200 de cai ai lui, sa mergi doar cu I-a (si cu a II-a cu putin noroc) prin gropile mioritice... Pacat de tara asta, are atitea frumuseti de vazut...dar trebuie sa-ti rupi masina ca sa le vezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lasa Florine, nu-l plange pe Alex ... ca prinde cu viteza I 70 :)) ii super ajunge probabil si pentru bucuresti :P

In alta ordine de idei, noi pe unde mergem? Ma bazez pe tine ca ma duci pe cel mai neted drum cu putiinta ... ca nu vreau sa stam la Vatra Dornei sa imprumutam cricuri sa ne putem baga sub masina :) :) . Sau imi zici de la inceput ce piese sa comand, sa le am in portbagaj, si facem o intalnire cu lectii de mecanica incluse? :)

LE: tinand cont ca nu pot sa postez pe topicul de confirmari, ca e rezervat probabil moderatorilor, tin sa mentionez ca imi place cum suna 'PE DATORIE' :) Imi aduce aminte de un banc cu un marinar ... pentru cine nu stie il spun la Vatra Dornei :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

:D

Mai "neted" decit cel pe care l-am postat mai sus, nu stiu altul. Poate cei din zona Moldovei ne vor spune daca ma insel sau nu. Eu am fost in iarna la Vatra Dornei (avind un spectacol acolo) si drumul a fost foarte ok. Nu cred ca s-a spart in jumatate de an.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parca exista un nr de tel unde ne putem informa de starea drumurilor,stie cineva ceva ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

De la Bucuresti la Focsani nu stiu cum este drumul.Insa de la Focsani cel putin pana la Bacau e foarte bun.Eu am sa fac traseul Galati-Tecuci-Tisita ( care e la cativa km de la iesirea din Focsani )-Bacau etc.Acum vreo 2 luni l-am vizitat pe Roskat la Bacau si drumul pana acolo a fost super.Deci pt cei care fac acest traseu si pleca din Focsani , ne putem gasi la Tisita sa mergem impreuna.

@Midnight sa stii ca si facand acest traseu poti ajunge la Cheile Bicazului.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Revin , iata ce am gasit pe siteul cnadnr:

""Pentru informaţii privind starea reţelei de drumuri naţionale, persoanele interesate se pot

adresa Dispeceratului Companiei NaÅ£ionale de Autostrăzi ÅŸi Drumuri NaÅ£ionale din România,

la numerele de telefon 021/318.66.09 sau 021/318.66.31 sau accesând paginile de internet ale Ministerului Transporturilor (la adresa www.mt.ro/starea infrastructurii) şi ale Companiei

NaÅ£ionale de Autostrăzi ÅŸi Drumuri NaÅ£ionale din România (www.cnandr.ro/SituaÅ£ia

Drumurilor Naţionale)

________________________________________________________________________________________________________________

ÃŽntocmit: Ana Maria Diaconu Avizat Åžef Serviciu: Mihaela Hurezeanu

Semnătura: Semnătura:

Pagina .... din ....

.""

Tipic romanesc, posibil sa nu puteti accesa adresele, dar tel pot fi utile

Share this post


Link to post
Share on other sites

:D

Mai "neted" decit cel pe care l-am postat mai sus, nu stiu altul. Poate cei din zona Moldovei ne vor spune daca ma insel sau nu. Eu am fost in iarna la Vatra Dornei (avind un spectacol acolo) si drumul a fost foarte ok. Nu cred ca s-a spart in jumatate de an.

nush, eu am fost de doua ori pana la vatra dornei (cu diverse ocazii) prima oara acuma o luna jumate drumul a fost criminal (foarte multe sparturi in asfalt facute de cei care "repara" strada, in foarte multe locuri circulatie doar pe o banda cu semafor sau cu cedeaza depinde de cat de lunga era spartura. A doua oara am fost acuma 3 saptamani iar drumul era tipla doar pe partea de serpentine (unde au largit drumul)(desi nu era inca marcat/vopsit)(foarte interesant totusi de vazut cum, in unele locuri din drumul asta abia terminat erau sparturi facute tot de ei (?)(no idea cu ce scop) )

in alta ordine de idei, mai este cineva de pe langa iasi care merge la nationala ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oare e adevarat ?!... Cine poate infirma 100% ?

" Feriti-va de Drumul National 17, un drum parca de bombardament.

DN 17, Suceava - Vatra Dornei este cel mai deteriorat traseu rutier din judetul Suceava o stie aproape toata lumea care a avut de facut cel putin un drum spre Vatra Dornei. Ca este cel mai deteriorat drum din intreaga tara au concluzionat si reprezentantii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADN).

In momentul de fata, DN 17 arata mai rau decat dupa un bombardament. Practic, cei care se aventureaza spre Vatra Dornei sau Bistrita Nasaud au sanse reale sa nu mai ajunga la destinatie, drumul fiind impanzit cu adevarate cratere in asfalt, de care cu greu se poate trece."

mesaj preluat de la InfoNews.ro

"Un microbuz plin cu germani care doreau iniÅ£ial să ajungă la Vatra Dornei s-a oprit sâmbătă pe DN 17 să filmeze, prin parbriz, ceea ce ei credeau că înseamnă urmările unui dezastru natural. Åžoferul român le-a explicat râzând, cum s-a priceput în limba lor, că nu e decât un drum românesc în lucru, dar pasagerii au decis imediat că e mai prudent să se întoarcă din drum. Firmele care lucrează la reabilitarea DN 17 între Gura Humorului ÅŸi Vatra Dornei au fost adeseori în ultimii trei ani subiect de critică din partea participanÅ£ilor la trafic ÅŸi autorităÅ£ilor judeÅ£ene sucevene pentru întârzierea lucrărilor, blocarea drumului, semnalizare defectuoasă a lucrărilor ÅŸi calitate discutabilă a acestora.

Cu toate avertizările publice ÅŸi somaÅ£iile, calvarul ÅŸoferilor pe DN 17 nu pare să se sfârÅŸească nici în această toamnă."

mesaj preluat de la Monitorul de Suceava

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca erati atenti eu v-am spus in paginile anterioare ca de la gura humorului si pana la campul lung , drumul este accidentat din cauza ca se efectueaza lucrari; da in nici un caz pana la vatra dornei. Portiunea cu probleme este una de maxim 10 Km, si in nici un caz (atunci) nu e vorba ca nu poti trece cu masina .....doa ca pe o portiune de 10 km e ca in bucuresti  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

E adevarat ca pe portiuni inca se lucreaza, si acestea sunt in general prin sau in apropriere de localitati. Aceste portiuni sunt in Humor, chiar la trecerea pe pod (din pacate singura) si in continuare pana la iesire si inca vreo 2 km dupa. Apoi se lucreaza pe la zona Moldovita-Vama (pe alocuri), in C-lung Moldovenesc la iesire (intersectia cu Sadova) si prin Iacobeni, dupa ce coborati Mestecanisul.

Inainte de a ajunge la Poiana Negri, mai este o portiune in lucru la iesire din Vatra Dornei, pe vreo 2 km.

Pe alocuri, sunt sparturi mai noi in drum exact pt acele lucrari care au fost facute in stilul caracteristic romanesc. Spre ex la podete nu au facut lucrarile pentru contractie/dilatare, la trecerile de cale ferata nu au nivelat corect, sau scurgerile datorate curburilor drumului nu le-au executat, sau nu au ascuns cablurile de romtelecom, etc. 

Per total, aceste lucrari nefinalizate, dar totusi enervante uneori, nu cred sa depaseasca 10-12 km din cei aproximativ 60 km intre Humor si Vatra Dornei.

Bineinteles ca drumul nu e inaugurat, de aia am si zis ca e proaspat largit. Am exclus din start localitatile ca aici oricum drumurile sunt varza in toata tara.

Aceasta lucrare (Suceava-Bistrita) cica ar fi trebuit sa fie gata de acum ... 5 ani. Si cu toate astea, partea de la Pasul Tihuta spre Bistrita lucrarea e inca in stadiul de cel mult 50% executata.

Legat de articolul din Monitorul de Suceava, e poate exagerat, sau se refera strict la o portiune efectiv in lucru. Daca s-ar fi facut pana anul trecut intrunirea nationala in zona, ati fi vazut cu siguranta UN DRUM BOMBARDAT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok, te credem pe cuvint, ca esti din zona.  :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

azi am vorbit cu georges si era si el incantat de intalnirea de la vatra dornei. totul depinde de serviciul sotiei lui, poate reuseste sa isi ia liber si sa se alature celor prezenti la intalnire. asa poate venim 2 masini de la constanta.

eu pe 3 voi fi la tulcea iar pe 4 plec prin galati tecuci, ....vatra dornei. daca mai e cineva care merge pe acelasi traseu poate ne intalnim. 0731522484--0740492934 florin

referitor la drumul ce leaga bicazul de vatra dornei intr-adevar e plin de peisaje superbe dar mai mult de jumatate de drum era plin de gropi asta in februarie cand am fost cazat de ziua indragostitilor la lacul rosu si intr-o zi ne-am hotarat sa mancam la pensiunea iulia de la vatra dornei unde am mai fost cu 3 ani in urma si ne-am simtit super bine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dragii mei, ca sa va distrag de la discutiile infocate pe tema starii drumurilor din incredibila ROMANIE  ;D , imi permit sa va retin atentia cu urmatoarea informatie: AUDIOVOX STUDIO isi ofera serviciile gratuit pt perioada 04-06.09, in locatia stabilita prin vot democratic... :D

Deci, tinand cont de faptul ca am suficient loc in masina, o sa aduc sculele necesare sustinerii unui show de zile mari! ;)

De asemenea, daca Danyx sponsorizeaza actiunea cu "minunatele" energizante, promit sa aduc si o chitara pt focul de tabara... ;D

Pana atunci, notati-va telefoanele, organizati-va traseele si pregatiti-va bijuteriile pt "dating"... ;)

Cu respect, avx! :-*

Share this post


Link to post
Share on other sites

:3some:        :beertogether:          :3some:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@avx

daca ai fi zis asta acum 1 luna, acum am fi fost dublu la numar....

Share this post


Link to post
Share on other sites

De asemenea, daca Danyx sponsorizeaza actiunea cu "minunatele" energizante, promit sa aduc si o chitara pt focul de tabara... ;D

Pana atunci, notati-va telefoanele, organizati-va traseele si pregatiti-va bijuteriile pt "dating"... ;)

Cu respect, avx! :-*

Pai eu am inteles ca Danyx este receptor nu donator de  RB  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

@avx

daca ai fi zis asta acum 1 luna, acum am fi fost dublu la numar....

:D Sau mai stii-fara numar, fara numar... ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Foc de tabara? Excelent! Da' sa nu fie ursi sau boogie man prin zona :D

holyshit.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

suna interesant

abia asteptam eu si sotia sa ajungem la intalnirea nationala unde sper sa ne integram repede in grupul vostru, pt ca din discutii vad ca sunteti super.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveti grija la danyx....ala este rau de tot.....trebuie sa ai dati un redbull ca sa ai intrati in gratii ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kitra, pentru tine o sa cer in mod special inventarea perfuziei sau a plasturelui cu RedBull !  :hammer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

io is kitra ?.......tu esti BA ...stateai cu "shot"-ul in masina ...masina incuiata si alarma pusa .....rusinicaaaaaa :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai "SHOT"-u' ala e de oameni mari bah, nu e pentru copii  :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce sa facem dam

trebuie sa ne simtim bine inca de la inceput cu toate ca asta suna cam a spaga ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

ce sa facem dam

trebuie sa ne simtim bine inca de la inceput cu toate ca asta suna cam a spaga ;)

:nono: :nono: spaga nu ...... devine regulament  :rolleyes2:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.