Posted 11 Jun 2009 · Report post La capitolul asta va pot ajuta si eu .....is meserias .....zic unii pe la polivalenta . La facut copii? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post pai .....nu asa zice acolo ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post La facut copii? pai .....nu asa zice acolo ? In mod sigur la facut baieti Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post Astazi am sunat la pensiunea dornelor, si am discutat de o oferta pt. 15 camere , cu rezervarea ca e posibil sa mai ocupam inca 5-7 camere peste cele 15.Maine ar trebui sa primesc o oferta de pret pt. cazare si daca o vom considera OK , voi cere o a 2-a oferta de cazare + mic dejun si masa festiva . Hai ca am porrnit motoarele Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post @ danyx numa la prostii tii gandul. Ia zi nu ai uitat de rugamintea mea? nu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post Eu, ca si Roskat, sigur voi veni. Nu am mai reusit sa platesc avansul, caci tocmai s-a anuntat un botez pe sambata asta. Si o nunta peste inca 2 saptamani. Si apoi vacanta la mare. Dar de venit voi veni sigur, dar nu singur, cu sotia si probabil cu cei 2 copilasi ai mei.Cu laptop voi veni si eu, daca e nevoie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post De laptop-uri nu ducem lipsa, il iau si eu dar niste mufe aduce cineva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Jun 2009 · Report post aduc eu .....la schimb cu redbull Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Preturile sunt cu mic dejun inclus Camera dubla cu baie proprie,TV 140 ronCamera single cu baie proprie,TV 110 ron Camera dubla cu baie pe hol,TV 120 ronCamera single cu baie pe hol,TV 90 ron Apartament 4 locuri ,baie proprie,TV 240 ron Casuta 4 locuri baie proprie,TV 240 ronAstept raspunsurile voastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Preturile nu sunt rele, dar nu inteleg de la ce hotel, motel, pensiune sunt Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Preturile sunt cu mic dejun inclus Camera dubla cu baie proprie,TV 140 ronCamera single cu baie proprie,TV 110 ron Camera dubla cu baie pe hol,TV 120 ronCamera single cu baie pe hol,TV 90 ron Apartament 4 locuri ,baie proprie,TV 240 ron Casuta 4 locuri baie proprie,TV 240 ronAstept raspunsurile voastre.OK,pune si tu un link,cu pensiunea,hotel,sa vedem si noi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Si mie imi par OK. Asteptam link-ul pt. amanunte (imagini din camere, sala de mese, daca au loc de gratar , etc) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Cand ajung acasa va arat poze .....link nu pot da deoarece nu au site. Servicii si facilitati:separeu cu semineu restaurant sauna sala de fitness terasa si foisor (supendat deasupra iazului cu pastravi) parcare se pot organiza partide de pescuit la pastrav, carp si caras drumetii, calarie, plimbari cu sania Incalzire: centrala proprie- Apa calda permanent- Bucatarie- Terasa / restaurant- Gratar- Tv- Telefon- Semnal GSM- Sala conferinte- Curteextrase din email Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Sa-mi rezervi si mie 2 cai "frumosi". Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Preturile sunt pe zi pe noapte nu ? Ca nu ma pricep la deastea Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post 1 apartament sau o casuta pentru mine cu familia, se poate ?cit despre cai, luam de la tomita ca are si de rezerva,,,, Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Preturile sunt pe zi pe noapte nu ? Ca nu ma pricep la deasteapreturile sunt camera /ziin cazul in este ok va rog sa specificati tipul camerei pe care o doriti .fiecare va face copy/paste la lista de mai jos si va scrie tipul camerei dorite (pe iulirx il scriu eu :1=>Claudiu2525 = avans 2 persoane2=>Kpax====== avans 2 persoane3=>Roberto==== avans 1 persoana-camera single cu baie4=>Iulirx======avans 2 persoane-casuta/apartament 4 locuri5=>Victor======avans 1 persoana-camera single cu baie6=>Dalin======avans 2 persoane7=>SFC=======avans 2 persoane8=>Danyx===== avans 2 persoane9=>Huby78==== avans 2 persoane10=>AVX====== avans 2 persoane11=>Pilgrim==== avans 2 persoane12=>Paltan Radu = avans 2 persoane Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Single cu baie proprie si la mine 1 bucata Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post Si eu tot Camera single cu baie proprie,TV una bucata Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post 1=>Claudiu2525 = avans 2 persoane -camera dubla cu baie proprie2=>Kpax====== avans 2 persoane3=>Roberto==== avans 1 persoana-camera single cu baie4=>Iulirx======avans 2 persoane-casuta/apartament 4 locuri5=>Victor======avans 1 persoana-camera single cu baie6=>Dalin======avans 2 persoane7=>SFC=======avans 2 persoane8=>Danyx===== avans 2 persoane9=>Huby78==== avans 2 persoane10=>AVX====== avans 2 persoane-camera dubla cu baie11=>Pilgrim==== avans 2 persoane-camera dubla cu baie12=>Paltan Radu = avans 2 persoane Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post AVX====== avans 2 persoane - camera dubla cu baie propriePilgrim==== avans 2 persoane - camera dubla cu baie proprieLa ce-o mai fi nevoie de baie... ...in conditiile in care avem iazul ala? :D domnu ...nu ai inteles , iar esti indragostit ? uita-te mai sus sa vezi cum trebuia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post domnu ...nu ai inteles , iar esti indragostit ? uita-te mai sus sa vezi cum trebuia Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Jun 2009 · Report post 1=>Claudiu2525 = avans 2 persoane -camera dubla cu baie proprie2=>Kpax====== avans 2 persoane - camera dubla cu baie propie si TV 3=>Roberto==== avans 1 persoana-camera single cu baie4=>Iulirx======avans 2 persoane-casuta/apartament 4 locuri5=>Victor======avans 1 persoana-camera single cu baie6=>Dalin======avans 2 persoane7=>SFC=======avans 2 persoane8=>Danyx===== avans 2 persoane9=>Huby78==== avans 2 persoane10=>AVX====== avans 2 persoane-camera dubla cu baie11=>Pilgrim==== avans 2 persoane-camera dubla cu baie12=>Paltan Radu = avans 2 persoane Share this post Link to post Share on other sites