Sign in to follow this  
Followers 0
Sabau Raul

Cablu Ambreiaj

11 posts in this topic

Revin din nou cu o problema mica zic eu,din cate am citi pe aici ca altii proprietari de 440 au mai mari probleme ca si mine , care stiti cat costa un cablu de ambreiaj??Ati schimbat careva acuma recent??? Azi eram in curte si lucram inauntru la acceleratie si cand sa o parchez am ramas fara ambreiaj,cablu era slabit de vreo 1 saptamana si acuma sa rupt:).

Salut . Eu am dat vreo 100 lei pe el . La cit e de solicitat cred ca e un pret rezonabil. ;)

Viorel eu mai am o masina de piese de schimb si am luat de pe ea am uitat ca ala nu e rupt,si l-am inlocuit ff simplu da a aparut cealalta problema mai grava.

Ti-am zis nu e grava absolut de loc doar ca trebuie sa dai motorul jos din lipsa de spatiu.

Pe cealalta masina cum ai carcasele din bord?(cea din stanga de la ceasuri ,Si carcasa inferioara de la coloana volanului?

Le-am schimbat si eu le-am luat de la Adi 2727 pt ca si ale mele sunt rupte toate, ca iti dai seama ca daca erau bune te anuntam ca am vazut ca ai postat undeva ceva anunt cu asemenea obiecte.

Le-am schimbat si eu le-am luat de la Adi 2727 pt ca si ale mele sunt rupte toate, ca iti dai seama ca daca erau bune te anuntam ca am vazut ca ai postat undeva ceva anunt cu asemenea obiecte.

Ce ai luat de la mine? Ca nu inteleg din subiectul asta. :)

Elementele de bord cele din plastic ala de la bordul central chenaru ala si fatza aia unde ii casetofonu ceasu si ale de aer rece sau cald.