Posted 15 Feb 2009 · Report post Profitand zilele acestea de vremea frumoasa am initiat ad-hoc o "sedinta" foto... :D Protagonist: V-ul din semnatura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Feb 2009 · Report post Foarte frumoasa bijuterie mai ai, dragule ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Feb 2009 · Report post sa inteleg ca este nevoie de zile cu vreme urata pt a vedea si interiorul? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Feb 2009 · Report post Nelu draga, cu proxima ocazie voi depune efortul necesar pentru a-ti satisface curiozitatea... Conditiile meteo nu au nimic in comun cu interiorul masinii... :D ... pur si simplu am neglijat acest aspect! Pentru transparenta totala (cf. L 544/2001 ), o sa postez cateva instantanee si cu "interiorul"... :D (doar pentru a demonstra ca nu am nimic de ascuns) Oricum, daca reuseai sa participi la ultimile "nationale", cu siguranta impresia "live" pe care ti-o lasa era mai mult decat placuta! Maybe next time! @ Matrixxx Tizuleeee, as face oricand schimb cu T5-ul tau! Thx anyway ! Share this post Link to post Share on other sites