Posted 22 Feb 2009 · Report post AM UN VOLVO 850 CUTIE AUT DE UNDE AS PUTEASA IMI IAU ALTA A MEA NU MAI TRAGE IN SPATE(INAPOI) AS FI RECUNOSCATOR Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Feb 2009 · Report post salutcauta pe google si scrie acolo Dezmembrari Volvo si este imposibil, sa nu gasesti cev. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Feb 2009 · Report post i-a cauta aicihttp://www.dezmembrarimasini.ro/piese-Volvo-850-1.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2009 · Report post va mulumesc mult pt raspunsuri acuma sa vad cu bani ca pe criza asta cred ca stiti cum e Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Feb 2009 · Report post salut ,am patit-o cu un 760 td .la fel cutie automata zf de reparat e cam scump sa stii .cea mai buna solutie este sa gasesti la cineva o cutie buna ,oricum e loterie o iei ,o montezi si vezi apoi daca merge bine am un tabel cu serii cutii ,incerc sa iti trimit pe email pentru a sti ce cutie ai si ce cutii s-au mai folosit la modelul tau/an etc succes Cristian Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2009 · Report post as vrea si o parere ce ziceti se merita sa o trec da la cutie automata la manuala? e scumpa operatia sau? nu stiu eu sunt de parere ca ii ia tot farmecul la ea nu stiu eu sunt inebunit dupa cutie aut da pacat de uni mecanici ca iti vine sa le iei capul cand iti fac cate o surpriza de asta da asta e Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Feb 2009 · Report post as vrea sa imi cumpar un pt piese da completa stiti vreo un la un pret cat ce cat preferabil DIESEL poate stiti din intamplare ca la amea mai am ff mult de munca si interior si la exterior astept ceva vesti de la voi va multumesc mult Share this post Link to post Share on other sites