Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

danielrugina

Volvo 440 turbo - dezmembrare

43 posts in this topic

In pricipiu, ok 100 pentru eleron; cu hayonul n-am ce face.

Jantele sunt din aliaj?

Thx

Ma intereseaza si scrisul dar numai "440" (a mea nu este turbo). Intra in acelasi pret cu eleronul?

Scrisul iti dai seama ca e pe hayon si nu vreau sa il descompletez chiar asa...adica..scrisul ramane pe hayon...nu il desfac...

Am sa trec pe privat pt. a stabili cum facem.

Thx.

Te rog frumos, nu mai pune UP in fiecare zi - cine vrea piese stie in ce sectiune a forumului sa caute.

Nu-mi place sa sterg topicuri, posturi...de aceea indemn la putina decenta fata de ceilalti.

Numai bine.

Masina asta s-a dat toata...dar acum o dezmembrez pe a mea...inafara de ce inseamna

capota

faruri

semnale

aripi

grila

intercooler

radiator

parbriz

geam dreapta fata

stop dreapta

jante

in rest o am pe toata si e full fara trapa piele si aer...

nu le-am dat

inca le am...le dau pe aman2 odata...incearca totusi varianta sa muti na de pe spate pe fata...am inpresia ca sunt la fel

Ia zi-mi si mie cat ai vrea pe motor + cutie si in ce stare se afla .

Merci !!

Viorel...eu nu am vazut la ale mele nici un led...sau poate nu le-am luat eu seama

Vadim....Motorul este in stare foate buna , singurul lucru care mai trebuie schimbat la el este senzorul de temparatura a apei...

Cutia este luata de pe o masina cu 83 mii km din dezmembrari acum o luna. Diferenta intre cea originala si asta este ca cea originala este pe senzor pe impuulsuri iar asta care o am acum este cu cablu de chilometraj....Iar la motor abia am terminat toate reglajele...Mbreiajul este schimbat la aproape 200 km inaintea accidentului si i-am schimbat si simeringul bucsa de ghidaj si rulmentul de ghidaj din cutie(toate trei fiind de fapt o singura piesa)

pe motor vreau 550 euro iar pe cutie 100euro

Mentionez ca ambreiajul are dimensiunea de 220mm si poti cauta pretul la el sa vezi care e treaba...

Am vbit cu amicul meu care ar vrea motorul si a zis ca se mai gandeste .

Bafta !!

mai ai ceasurile(vitezometru turometru etc)???stima..si la ce pret? ;D

am vandut masina cu totul..dar pot face rost de ce mi-ai cerut... ceasurile din bord (vitezometrul) 100lei iar indicatorul de turbo si ulei...60 lei...

mentionez ca bordul este de turbo cu calculator si are ceasurile pe impuls magnetic...nu pe cablu ca la normala...

Am eu bord dar nu e pe inpuls adika nu e electric e cu ceasuti mecanice acuma depinde de care-ti trebuie tie.

poti sami faci si mie rost de bordu ala electronic ca la mine e ars ecranu din dreapta ala de indica benzina si temperatura de afara temperatura la motor ala cu range ext temp etc