parola

Am terminat si partea video in masina....

90 posts in this topic

@parola - Cat ziceai ca a costat toata "ingineria" (tv tuner, iMIV, ipod, cabluri, .........tot, tot, tot) ?

pretzul e cam mare in confruntare cu realitatea(max.250€,sau 135$+transport),acest dispozitiv se poate monta NUMAI daca instalatia originala(cd)are magazie cd,altfel nu

@smarautz Nu mai vorbi prostii. Ai montat pana acuma asa ceva ca sa spui ca NUMAI la magazie cd merge? E vorba de MELLBUS nu de intrare magazie. Pe intrarea de magazie vreau sa vad si eu cum pui un TV tunner...asa de curiozitate....

Iar la pret tu ai socotit si tv-tunnerul+antena+dif. de la 12v la 5v? mai pluseaza 100E (fara cablul de Ipod si Ipod) si aduna-le acuma!

deci eu m-am uitat in detalii si tip de masini pe care e posibila montarea,cd tre sa aibe mufa cu 8 pini,cd charger sau navi,unde m-am uitat eu(poate e diferit de unde ai luat tu)iti dadea all inclusiv(toate cablaraiurile si accesorii,total cam 250€(300 si ceva de $)), aaaaa  am uitat sa pun vamasi expedierea in calcul(eu nu platesc,de accea am uitat)

si oricum ar fii nu tre sa te aprinzi  :violent5:  (enervezi,superi)caci face rau la sanatate    :beertogether::bgsok::love8:

Deci cum a ramas pt. V50?

Din cate stiu eu, la mine nu e pe HU..., ci pe sistem ,

" There are three levels of audio system:

• Performance:

AM/FM radio, CD player, 4x20 W, four full

range loudspeakers (or four full range

speakers and two tweeters on certain

markets).

• High Performance:

AM/FM radio, CD player, 4x40 W, eight

loudspeakers (woofer and tweeter in each

door).

• Premium Sound:

AM/FM radio, CD player, 4x70 W +

25 W, Dolby Pro Logic II, 12 loudspeaker

(woofer, mid-range and tweeter in the

front doors, woofer and tweeter in the rear

doors, woofer and tweeter in the centre

dashboard speaker). "

Taxele la adaptorul propriu zis au fost 50E ca e tara NON EU de unde l-am cumparat. Eu mi-am aratat disponibilitatea de a-i ajuta si pe altii sa-si monteze si am spus un pret REAL la costuri. Nu-mi place sa fiu facut mincinos prin aluzii ca nu costa atat! Am spus clar, EU NU VAND NIMIC si nu cer bani pentru instalare! E evident de ce m-am enervat! De asemenea nu-mi place sa discutam "teoretic" din citite de pe net. Am montat pe masina, am aratat si produsul final, nu vreau sa discutatam "discutii" de dragul discutiilor. Imi plac lucrurile concrete si nu ceva de genul "eu cred ca ...el crede ca asa s-ar putea face....". Multe dintre problemele tehnice (solutii si secrete) la S60 le-am pus la dispozitia forumului gratis! Asta pana cand am vazut ca unii incep sa faca bani pe chestia asta....si le-am retras.

Repet, nu imi place sa fiu facut mincinos prin aluzie la altceva...Daca ai o varianta mai buna decat a mea de a rezolva o problema si vrei sa o faci disponibila gratis, apreciem acest lucru, dar daca nu....nu fa aluzii gratuite la adresa altor membrii .

Te rog de asemenea sa ma scuzi daca am fost agresiv in limbaj, exista posibilitatea ca tu sa nu fi avut intentia de a ma acuza pe nedrept, dar cred ca ai inteles ce imi place si ce nu!

(mai era un membru pe forum care atunci cand am pus pozele cu s40 vs fiat a zis ca nu sunt reale....deci intelegi ce ma deranjeaza...)

Oricum, mi-ar face placere sa pot bea o bere cu tine daca am avea ocazia....

[attach=#]  scula se numeste IMIV si se cumpara de aici www.imiv.ca

[attach=#] playerul de videoclipuri este un Archos AV500

[attach=#] playerul stie XVID si DVIX are intrare AV pt TV tuner, oricum nu am de gand sa montez TV tuner din cauza calitatii slabe

[attach=#] videoclipurile se vad pe ecranul navigatiei

post-993-12877868662214_thumb.jpg

post-993-12877868666779_thumb.jpg

post-993-12877868671349_thumb.jpg

post-993-12877868675893_thumb.jpg

L-am udat de ceva timp, chiar si ploaia l-a udat .

A-ha merge cel mai bine cu volvo  :D

E bun

Dar nu este superb

O sa pregatesc un link pe youtube

Cand apare ceva care sa mearga si la noi cu C30\S40\V50 pe sistemele fara CD-Changer sa ne anuntati.

Mi ciuda pe voi astia cu S60-uri  :D;D:D

E bun

Dar nu este superb

O sa pregatesc un link pe youtube

Si al tau e bun, dar e departe de a fi superb  ;)

E deosebit pentru ca este special facut pentru S60 se integreaza 100% in bord

Este all in one, un mic chinez dar este facut bine

Ce are, windows xp sau windows ce?

Ai uitat sa spui ca se aude pe masura pretului, adica infect ;D

Si ca nu vine chiar perfect la fatza si nici iluminarea nu este aceiasi ca nuanta si intensitate si ca nu este chiar aceiasi nuanta cu bordul .

Mie unul nu-mi place neam jucaria, prefer sonorizarea Premium de la Dynaudio si HU803 + IMIV .

Roberto vezi ca se poate pune si la V50/S40/C30 tot ce vrea muschiul tau, trebuie sa cauti bine pe net

Domnilor cu VOLVO o sa ramaneti uimiti de cate se pot monta in masinutele noastre pentru audio/video dar costa ceva bani

Pentru ca a fost vorba de "know-how" la un moment dat pe aici look at this link :http://www.volvotech.nl/index.php/cPath/67_71_79 au baietii astia multe lucruri interesante

Se aude jalnic de infect cu primul nivel audio ala de 40W cu urmatoarele se aude chiar bine.

Vine perfect in bord culoarea este la fel,unde ai vazut tu prietene este pe un S60 pana in 2005 cu consola din bucati,mai precis este din 2002 si nu merg nici comenzile de pe volan.

Eu am schimbat si toate boxele din masina si am montat si amplificatorul sub scaunul din dr.