Posted 3 Mar 2009 · Report post caut o bara fata volvo 440 sau daca stie cineva sa mi zica cu ce sa o repar pe a mea ce rasina imi trebuyie si de unde pot gasii o folie mata ca un scoci care de obicei se pune pe capote sa acopere urmele de griblura...etc. pana acum nu am gasit decat o bara care e mai praf decat a mea si costa cat nu face 120 e???!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2009 · Report post caut o bara fata volvo 440 TDI AN 1996 sau daca stie cineva sa mi zica cu ce sa o repar pe a mea ce rasina imi trebuyie si de unde pot gasii o folie mata ca un scoci care de obicei se pune pe capote sa acopere urmele de griblura...etc. pana acum nu am gasit decat o bara care e mai praf decat a mea si costa cat nu face 120 e???!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2009 · Report post Din ce an e masina ta ?? Cred ca am eu o bara dar e sarita vopseaua de pe ea ai putea sa pui o poza cu toata fatza masini sa vad daca e identica bara . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Mar 2009 · Report post Raul, masina e din '95. A uitat colegul sa treaca... \E facelift. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Oct 2009 · Report post Pentru cei care mai au probleme cu bara fata la 440/460, se pare ca exista o alternativa: bara de 850. Merita incercat. Se gasesc mai usor piese de 850. E de studiat problema...Iata un exemplu:http://medlem.spray.se/volvo460/?page=2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Oct 2009 · Report post iti dau eu bara de pe un 460 e intreaga si vreau doar 3 mill nu 150 e ))) 0755665901 sau lowrider_road2hell@yahoo.com nu mai stiu cum se baga poza )) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 25 May 2010 · Report post caut o bara fata volvo 440 sau daca stie cineva sa mi zica cu ce sa o repar pe a mea ce rasina imi trebuyie si de unde pot gasii o folie mata ca un scoci care de obicei se pune pe capote sa acopere urmele de griblura...etc. pana acum nu am gasit decat o bara care e mai praf decat a mea si costa cat nu face 120 e???!!!!! Share this post Link to post Share on other sites