Posted 24 Jun 2009 · Report post Salutare,Bara spate mai exista ,si la ce pret? Ma intereseaza doar in stare F. buna! Mersi Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jun 2009 · Report post SalutM-ar interesa o portiera dreapta fata, cat mai completa(oglinda si geamul - le am)Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Jun 2009 · Report post SalutM-ar interesa o portiera dreapta fata, cat mai completa(oglinda si geamul - le am)Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jun 2009 · Report post SalutM-ar interesa o portiera dreapta fata, cat mai completa(oglinda si geamul - le am)Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jun 2009 · Report post Sorry, s-a vandut deja, am in schimb "matzele" dinauntru... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 30 Jun 2009 · Report post poti sa ma ajuti cu consola cu intrerupatoarele de geamuri ptr V70 din 1997 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2009 · Report post Si pentru matzaraie cat vrei?: Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2009 · Report post poti sa ma ajuti cu consola cu intrerupatoarele de geamuri ptr V70 din 1997 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2009 · Report post nu merg numai la V70 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Jul 2009 · Report post nu merg numai la V70 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jul 2009 · Report post nu merg numai la V70 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2009 · Report post Asadar, dupa ce am vandut o buna parte din piesele "marunte", au mai ramas cateva piese, la preturi de criza... -motor 1,9 TDI D4192T3 -cutie viteze M60-ECU + cabluri (partial lipsa)-2 roti (jante tabla 15" +anvelope Dunlop Winter Sport 3D aproape noi 185/65/15)-bloc ABS-vasul pentru lichidul de parbriz-vasul de expansiune-pompa servo- electromotor- compresor A.C- pompa frana,- ambele oglinzi retrovizoare electrice si incalzite- ambele usi din spate- macara geam electric fata dreapta si manuale spate- geamurile laterale toate- bara spate (cu tot cu senzori de parcare+bloc comanda)- haion, luneta- blocuri optice stanga spate,spate hayon- discuri frana- evacuare completa, catalizator, sonde lambda- rezervor motorina+pompa de combustibil- motoras stergatoare parbriz, suporti motor, piese de suspensie- bloc comanda semnalizare+faze faruri, bloc comanda stergatoare- etrierele toate+ senzorii de ABS- bloc comanda clima manuala- senzori de soc- ambele airbag-uri spate tip cortina- alte maruntisuri din interior, grilaje, centurile de siguranta- schimbator de viteze+ timoneria aferenta ...si multe alte maruntisuri....tel: 0744-348474 sau 0731-980806 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Jul 2009 · Report post De motor s-ar putea sa te scape un domn chiar de-aici de pe forum, care a ramas fara ulei pe Valea Oltului. Nazkamike il stie, ar putea sa-i dea o intrebare ca aveti amandoi de castigat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post Intrebare:chederul de la portbagaj mai exista?si este intreg? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post Intrebare:chederul de la portbagaj mai exista?si este intreg? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jul 2009 · Report post De motor s-ar putea sa te scape un domn chiar de-aici de pe forum, care a ramas fara ulei pe Valea Oltului. Nazkamike il stie, ar putea sa-i dea o intrebare ca aveti amandoi de castigat... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Jul 2009 · Report post Fratilor, motorul, puteti sa uitati de el... Gratie moderatorului nostru drag, l-am vandut unui tip de treaba....Sper sa-l tina sute de mii de kilometri... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Jul 2009 · Report post Ma bucur ca am putut sa ajut ! Sa speram acum ca domnul Horea n-o sa aiba probleme ! Toate bune !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 26 Jul 2009 · Report post Salut!Ma intereseaza un maner de usa stanga fata daca mai este si ce culoare e( negru sau cromat)? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Aug 2009 · Report post Ma bucur ca am putut sa ajut ! Sa speram acum ca domnul Horea n-o sa aiba probleme ! Toate bune !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2009 · Report post Salutare,Eu stiu ca pana la 2500 de ture nu prea are putere, pana intra turbina in functiune, in schimb dupa 3000 de ture in sus, ar trebui sa "alerge" ca lumea... Sper sa nu fie turbina cu probleme, ca am inteles ca ati cumparat-o recent.Daca mai mergeti pe la Bucuresti la intalnire cu alti forumisti,poate mai primiti niste sfaturi valoroase de la ei.Cu respect, Marcel MusteaSalut!Si multumesc!"Domnul Horea nu are probleme". A fi "domn", in Ardeal inseamna a fi de la oras. Cred ca de aia mi se zice "Domn". Nu sunt asa simandicos, si sper sa pot sa ajung si eu la Polivalenta cat de curand. Sa mai scot din "domnia" asta.Oricum, multumesc tuturor celor care m-au ajutat. Cu ocazia asta am invatat mai multe. Pt Marcellus:Cum avea demarajul la tine, motorul? Dupa ce ajunge la pe la 2500 de ture, nu se mai accelereaza. Stiu ca e chestie normala, dar, acum ca is patit ma uit la toate. Si pt ca eu o conduceam inainte sub-turata, vreau sa ii stabilesc parametrii.Concediu fain tuturor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Aug 2009 · Report post Salut!Ma intereseaza un maner de usa stanga fata daca mai este si ce culoare e( negru sau cromat)? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 11 Aug 2009 · Report post Eu am un S40 1,6 benzina, din 2003, si imi "huruie" catalizatorul in special dimineatza cand e mai racoare, deci daca s-ar potrivi la mine as dori un pret pt el.Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Aug 2009 · Report post L-am dat, din pacate, desi nu stiu daca se potriveste de la diesel la benzina... Daca se potriveste, e bine de stiut...Eu am un S40 1,6 benzina, din 2003, si imi "huruie" catalizatorul in special dimineatza cand e mai racoare, deci daca s-ar potrivi la mine as dori un pret pt el.Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Aug 2009 · Report post un debitmetru la ce pret? Share this post Link to post Share on other sites