Posted 4 Mar 2009 · Report post stie cineva unde se afla busonul pentru verificarea nivelului de ulei in cutie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2009 · Report post Nu exista asemenea buson . In cutie se pune ulei pana "da pe-afara" pe la busonul de umplere. Cand da pe langa, ala e nivelul . Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2009 · Report post ...in afara de cutiile automate, care, in marea lor majoritate, au joja de ulei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Mar 2009 · Report post Si cam ce caracteristici trebuie sa aiba uleiul...toti imi recomanda de dacie...si nu prea sunt incantat de oferta....Eu trebuie sa il completez pt ca mi s-a spart semedingul de la cutie,sau vreo garnitura ceva...si mi-a aruncat pe ambreiaj...dar acum nu prea mai am ulei...nu vreau sa decalesc pinioanele...Ce imi sugerati?a...inca ceva...Are cineva o schema a unei cutii deviteze pt 1721 turbo bloc motor b18ft...va trebui sa schimb ambreiajul si ce s-a mai dus pe acolo...si m-am jurat ca nu mai calc in service... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Mar 2009 · Report post nu baga de dacieeu iti recomand aral 75w-90 sintetic Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2014 · Report post Atasez o poza cu cutia de la volvo S/V 40 m56 102 si 116 cp. In cutie intra 2.1 l ulei si este necesar 75w90. 2 people like this Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2014 · Report post Cei de la castrol recomanda Syntrax Universal Plus 75W-90 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Jun 2014 (edited) · Report post Eu voi schimba uleiul din cutie saptamana viitoare. Voi reveni cu amanunte. La mine intra 2,0 litri si sunt necesari inca doi litri pentru spalare. Edited 19 Jun 2014 by mariusdaniel Share this post Link to post Share on other sites