Posted 15 Mar 2009 · Report post Da, va rog nu mai postati off-topic... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 16 Mar 2009 · Report post Da fratelo ma bag zi tu o oferta sa vedem Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2009 · Report post Ultima oferta 7500 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2009 · Report post MA SIMT CA O IAU RAZNA OFERITIMI UNU O SUMA DE BANI Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Mar 2009 · Report post eu iti dau asa cum ti-am spus si in PM un s40 plus diferenta de cca 2000 euro. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2009 · Report post >:(ULTIMA OFERTA 7000 NENEGOCIABILLLL!!!!!!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2009 · Report post wow, in 2 saptamini s-a dus pretul in jos cu 2000 de euro si tot nu reusesti sa o dai... Ce sa zic, bafta in continuare sau rabdare... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2009 · Report post Te intereseaza un Bmw 316i 1997 full + diferenta? As putea pune poze aici...dar poate imi sare lumea in cap ...daca e ok, pot sa le postez...numai sa nu zica ceva moderatorii! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 19 Mar 2009 · Report post da frate trimite niste opoze Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2009 · Report post >:(Man dar am lasato in 7000 cum dumnezeu nu vrea nimeni Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Mar 2009 · Report post Pai nu vezi ca este piata in recesiune. Toti astepta fonduri de la FMI. In alta ordine de idei eu mai am oferta valabila o perioada Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post :(Ma nu este nimeni care sal intereseze un volvo ca al meu il ei cu cel putin 9000 am lasat la 7000 e incredibil fratilor numi mai iau volvo de azi jur Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post pentru cei interesati de schimburi si altele sa ma contacteze la 0720020501 pentru schimburi pretu este de 8500 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post disperarea asta nu te ajuta la nimic,ba din contra,o sa- ajungi sa o vinzi cu 5000.ai rabdare,volvo se vinde cel mai greu,dintre toate marcile.sunt aici oameni care ti-au facut niste oferte,mai mult sau mai putin bune pt. tine,daeu am 2 volvo de vanzare,si nu mia facut nimeni nici o oferta,ce ar trebui sa fac puneo si tu pe net pe toate siteurile,la ziar,pune-i afis in geam,nu astepta numai la acest forum.cu stima,si iti urez multa bafta Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post ;DHai mersi frate pentru incurajare defapt ce ma zbat eu atata parca masina mea ar fi cea mai jafa pretu masini este 8.500 nici un 7000 mii nimik si in plus e masina care ma slujit cu credinta mie si familiei mele MASINA UNICATA 8500 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post Fartilor, usurel cu "UP"-urile ca asta nu e forum de Mica Publicitate... Sunt 12 postari in ultimile 4 zile, deja este exagerare. Poate sunt oameni care nu vor sa vada pe forum doar anuntul asta. "Bursa" de pe volvo-club.ro este o facilitate si un bonus acordat membrilor, nu un scop principal al forumului.Deci, Valy, daca nu vrei sa ti se stearga anuntul si sa fii sanctionat, ar fi bine sa te calmezi. Daca esti asa de disperat sa iti vinzi masina, sunt o gramada de siteuri specializate pentru acest lucru. Stiu, la autovit.ro costa, insa asta e viata.Bafta la vanzare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post Ei hai ca nu e chiar UP si omu vinde un volvo pana la urma si putem sa-l ajutam problema este ca lumea nu prea intelege ca nu se mai vinde nimic in ziua de azi decat cedari de leasing mai merg. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post si eu zic la fel ca bogdan,nu au fost chiar up-uride vandut ,ce sa zic,am prieteni care se ocupa cu vanzare de masini de ani de zile,si ca acum n-a fost niciodata,sunt unii care ia prins si cu 6-7 masini nevandu-te,si acum au lasat mult rau la pret ,si nu se uita nimeni la ele,si sunt opeluri,vw,bmw,masini care in mod normal se vand repede.asta-i situatiaps. in general ,am constatat pe propria piele,ca la vanzarea unei masini ,iti trebuie o doza mare de noroc,indiferent de masina,si mai ales la un volvo(asta e valyy) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Mar 2009 · Report post "e incredibil fratilor numi mai iau volvo de azi jur"......chiar e incredibil ce citesc. Sa nu-ti mai iei Volvo, ia-ti orice ce poti sa vinzi. Asta-i chiar culmea, cum se jura unii pe aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2009 · Report post este intradevar ''incredibil'',poate omu a crezut ca face o afacere cu volvo,ceea ce este total gresit.cat despre faptul ca nu-si mai ia volvo pt. simplul motiv ca nu se vinde repede si ,mai ales,cu ceva profit ,ce sa spun Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2009 · Report post ???Pai ce credeti fratilor ca eu is afacerist mam apucat sa iau volvo si sal dau ce tot atata omu mai zice la nervi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2009 · Report post Sunt dispus sa accept variante de prin 2006 sau chiar 2002 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2009 · Report post 6500 de euro negociabil Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 Mar 2009 · Report post s40 plus 2500 -2700 euro diferenta. si nu glumesc. Share this post Link to post Share on other sites