Roberto

Trazneasca-i...................

14 posts in this topic

Deci credca ma iau si ma duc....si nu mai vin.

Uite ce am patit iarasi

Am fost intr-o zi la un supermarket, era seara, am plecat, a 2-a zi adica ieri ma duc cu masina la spalatorie si dupa cateva minute ma cheama baietii sa imi arate ceva, imi si imaginam ca imi arata o alta indoitura in usi de la CRETINII care deschid usile si lovesc pe ale altora, dar nu era asta era altceva si mai enervant.

Dobitocii probabil in seara aceea in parcare la supermarket se plimbau si puneau hartii cu reclame la stergatoarele masinilor ( teoretic ), iar mie mi-au lipit una taman pe portbagaj, si cum afara ploua asa incet s-a umezit hartia si s-a "lipit" extraordinar de bine de tabla, asa ca m-am ales cu un 5x10 cm reziduuri de hartie, urma pe portbagaj care nu a iesit la spalatorie, ci m-au sfatuit baietii sa merg la benzinarie sa iau un anume Prevent, dar au uitat sa spuna exact ce anume.

Deci credca fac cu nervii, ******s pe reclamele lor

Ce sfaturi imi dati ? Cu ce naiba sa curat reziduurile alea ? A,m dat cu WD40 si s-a dus cam 50% sa zic asa, dar tot a mai ramas acel lipici care nu s-a dus nici la spalatorie cu spuma baietilor, au incercat ei dar degeaba.

post-527-12877857052078_thumb.jpg

post-527-12877857054188_thumb.jpg

A intrat in vopsea? Sau e hartie lipita?Daca e "pe" vopsea,nu ai incercat sa o dai usor cu mana,asa sa se faca "duluri" ?  Si multa apa...

WD40 este degripant.  :D

Da cu alcool tehnic. Gasesti la magazinele de piese. E 7-8 lei, din ala mov. :)

"Inmoaie" intai zona si dupa aceea da usor o cu o carpa f fina din bumbac.

Vei rade dar eu folosesc metoda "frecat cu degetul (desi suna pervers) -rabdare".

Cand ma plictisesc pe la sedinte, dau etichetele de pe bricheta jos si ramane o mazga identica pe suprafata lucioasa a acestora dar frecata se duce. In prima faza se intinde pana ajunge la o temperatura mai ridicata.

Asta este o metoda pt. a nu da bani pe "solutii miraculoase".

Daca incerci, sa-mi spui daca a mers. Incearca intai pe o bricheta. Iti ia max. 10 min.

@Victor: Cand o sa mai am autocolante pe masina si o sa vreau sa le dau jos, te chem pe tine.

Dau o bere... doua... trei... cat o dura operatiunea!  :D

:-*

V-am spus ca veti rade  ;D ;D ;D

@Adi 2727, eu beau o bere la 10 min. cand fac munca fizica ;D Astept un tel. de la tine, cine stie, poate pun de o afacere prin parcari ;D ;D ;D

Prevent polish , este ca un tub de alifie si costa cam 12 lei .

Bafta !!

V-am spus ca veti rade  ;D ;D ;D

@Adi 2727, eu beau o bere la 10 min. cand fac munca fizica ;D Astept un tel. de la tine, cine stie, poate pun de o afacere prin parcari ;D ;D ;D

;)

Cand treci prin Brasov, facem testul. :)

Sper ca luna viitoare dar nu promit. Ma duci pana la Fagaras daca fac lucrarea la tine:))

Scuze de off.

Sper ca luna viitoare dar nu promit. Ma duci pana la Fagaras daca fac lucrarea la tine:))

Scuze de off.

Presimt ca vom avea nevoie de sofer... dar hai ca deja, chiar e un Off urat.  :P

O sa incerc maine sa vad ce reusesc, daca nu incerc cu prevent sau alcool tehnic.

Nu cred ca e intrata in vopsea, adica sper, ce mai stiu e ca hartia era hartie simpla nu autocolant, deci prin inmuierea de la ploaia din seara aceea s-a lipit de tabla.

O sa scapi usor,dar cu multa rabdare,mergi pe mana lui Victor,eventual cu multa apa,daca era numai hartie. Daca nu,polish,prevent, local.

Va iert de off-topicuri...fiindca am ras de faza cu degetul (din mijloc, sper) - faza de altfel, foarte reala, incercata si de mine cind am dat jos un colant rotund de asigurare de pe parbriz.  :D

Canci, nu merge cu degetul deloc.  >:(  >:(

Care e cea mai buna solutie ? Prevent sau Alcool Tehnic ?

Alcoolul acela nu are ceva efecte asupra vopselei sau ceva de genul ?