Posted 17 Oct 2010 · Report post ce sunt astea dice sau lunch?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2010 · Report post dinner Programe/diagnoza, danutttz Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2010 · Report post aa scz pranz:)))))=))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2010 · Report post @danuttz .. Tester universal X431 Launch si respectiv tester dedicat Volvo=VIDA Dice (DIagnostic Comunication Eq.) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2010 · Report post Chinezu ca chinezu, este flamand È™i se gândeÈ™te la "prânz" dar suedezu cu "zarul" lui la ce se gândeÈ™te ?La anumite modele de Volvo nu merge resetat "SERVICE" din bord DAR exista testere cu care se poate face, foarte multe serviceuri mici folosesc BOSCH KTS, GUTMANN, Launch X431 care pot reseta intervalul de service. Tot multe serviceuri desi au scula potrivita nu au mufele potrivite (pt Volvo) si ultimele updateuri. Deci in teorie se poate reseta la orice service cu un tester universal dar trebuie sa aiba si softul+mufa pt Volvo . @Danutzzz nu te mai chinui ca nici la AlinBuga nu a mers decat cu testerul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2010 · Report post Nici la mine nu merge manual, numai digital. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Oct 2010 · Report post La toate T4/2.0T pana in 2000 am impresia ca nu merge decat "digital" Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Oct 2010 · Report post Chinezu ca chinezu, este flamand È™i se gândeÈ™te la "prânz" dar suedezu cu "zarul" lui la ce se gândeÈ™te ?La cina Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Oct 2010 · Report post nici la v40 meu din '99 T2 nu merge "manual" ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Oct 2010 · Report post Eu am reusit din prima, se uita vecinul meu ce fac si a ramas cu gura casca. Nu intelegea cum se poate asa ceva. I-am explicat ca pe forum sunt oameni descurcareti si la nevoie foarte saritori sa te ajute. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Nov 2010 · Report post Chinezu ca chinezu, este flamand È™i se gândeÈ™te la "prânz" dar suedezu cu "zarul" lui la ce se gândeÈ™te ? La anumite modele de Volvo nu merge resetat "SERVICE" din bord DAR exista testere cu care se poate face, foarte multe serviceuri mici folosesc BOSCH KTS, GUTMANN, Launch X431 care pot reseta intervalul de service. Tot multe serviceuri desi au scula potrivita nu au mufele potrivite (pt Volvo) si ultimele updateuri. Deci in teorie se poate reseta la orice service cu un tester universal dar trebuie sa aiba si softul+mufa pt Volvo . @Danutzzz nu te mai chinui ca nici la AlinBuga nu a mers decat cu testerul Asa este ! am incercat cu toate degetele si ....dupa ce le-am amortit si pe ale lui BogdanG , nu a ramas decat ...testerul pentru resetarea Service-ului ! Share this post Link to post Share on other sites