Posted 9 Mar 2009 · Report post Oferta speciala, pret crizat!Inmatriculata RO, carte service, stare foarte buna.1.8 injectie benzina, 122 CP, mov metalizat, prima inmatriculare anul 2000, EURO 3, 97500 Km la doar 5400 EUR.Tapiserie piele, oglinzi electrice, geamuri electrice fata, computer bord, pilot automat, 2 airbaguri, inchidere centralizata, CD player Panasonic, climatronic, etc. Scaune spate rabatabile si adaptabile pt. bebe, centuri siguranta - veritabila masina de familie.tel: 0723.192.730 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Mar 2009 · Report post Cunosc masina. Bine de tot. Si o recomand cu caldura. Cel putin pana acum 2 ani si ceva, din punct de vedere tehnic era ireprosabila... N-ai cumparat-o de multa vreme, de ce o vinzi deja? Best,H Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Mar 2009 · Report post Am cumparat-o de la un prieten, fan Volvo, acum un an. A cumparat-o si el de la o cunostinta, acum vreo doi ani si ceva si fiindca avea prea multe (Volvo) mi-a pasat-o mie.Raspuns final: criza, bat-o vina. Parca de gras, de nevoie... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2009 · Report post O las la 5000, sa cumpere toata lumea... (oferta valabila pana la sfarsitul lui martie) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2009 · Report post tine la pret ca gasesti la noi volvo nu au pret ca afara dar cine vrea masina ca lumea sa plateasca e super bafta la vanzare Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 May 2009 · Report post Merci, am nevoie de bafta ca piata-i lesinata... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 31 May 2009 · Report post ii dau un 'up' cu o corectie de pret la 4800, ultimul, valabil pana pe 15-06-09, dupa care nu se mai vinde - (rog inchidere topic dupa aceasta data, admin, multumesc!) Share this post Link to post Share on other sites