Posted 12 Mar 2009 · Report post Sal! Are cineva un piston cu biela pt motor B5202 S sau benzina 2L 10 valve?Stie cineva daca difera pistonul la motoarele turbo Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Mar 2009 · Report post La modelele turbo pistoanele sunt forjate .... am sa ma uit mai incolo in vadis sa vad de la ce motoare mai este compatibil . Din cate imi amintesc de la 2.0 20V , 2.5 10 V si 2.5 20V Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Mar 2009 · Report post Merci Vadim,eu inca oscilez :bgsok:intre a vinde pe bucati sau a repara acea masina chiar daca asta inseamna sa mai platesc si taxa ecologica pentru inmatricularea ei.Astept cu interes informatii despre acel piston. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Mar 2009 · Report post In Vadis nu exista part number doar pentru piston . ci exista cu tot cu segmenti si nu pot sa-mi dau seama ce si cum , dar din cate-mi amintesc eu ca citisem pe undeva pistonul propriu zis este acelasi la toate motoarele fara turbo . Cel mai bine inainte sa cumperi unul ii masori cotele si le compari cu al tau si nu uita sa ii verifici gramajul , daca este mai greu cu maxim 8 grame bate motorul . Bafta !! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2009 · Report post Pot sa te contrazic, Vadim ?! Pistonul NU se vinde cu tot cu segmenti, ci tocmai, vine separat !!! Tocmai ce-am comandat un set de segmenti pt. un domn din Constanta, si am remarcat lucrul asta. Pistonul vine doar cu boltz si cele doua sigurante ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 13 Mar 2009 · Report post Salut Baietzi!Hai sa va spun toata povestea:eu am cumparat 2 masini cea frumoasa 190.000Km cu motorul zob si cea functionala 320.000Km Impreuna cu tatal meu "doctor" in motoare am demontat motorul functional bucati le-am curatat pe toate timp de o saptamana am masurat cu micrometre si am comparat cu comparatorul binenteles.Am facut urmatoarea lista:5 set segmenti Mahle x 100 lei(putin uzati dar la un cilindru erau aliniati)simering-uri arbore fata\spate si axe cu came cam 200lei,sim. supape20 Lei,garnitura chiulasa 250 lei ,cuzineti biela"no name"75 lei, solutie etansare motor Wurth 130 lei iar restul distributia si pp.a apa erau schimbate recent 40.000Km dupa cum scria pe eticheta.Si cam asta a fost tot.Ulterior am mai cumparat curea auxiliara si 1 set bujii iar acum am o MASINA SUPER si un "cadavru" am cerut informatii despre piston si biela pt. ca sincer ma doare sufletul sa las sa piara un 850 care mai are multe de spus.Daca ma puteti ajuta cu informatii despre cineva care are 1 piston+biela pt. motorul B5202 S v-as fi recunoscator N-as vrea sa intru in polemica dar pistoanele vin cu segmenti pe ele si binenteles poti cumpara segmenti separat cate 1 set pt. fiecare piston Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post Sal!Tocmai mi-am cumparat un motor complet asa ca daca are cineva nevoie de piese pt. motor B 5202 S il vand pe bucati .0723707595 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post Pistoanele nu vin cu segmenti.Pistonul vine doar cu bolt.Cel putin teoretic, bielele, ca si pistoanele trebuie cumparate la set, diferenta de greutate dintre pistoane sau biele trebuie sa fie mica spre inexistenta. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post Sunt doua moduri de a canta: dupa ureche sau dupa partitura.Sunt doua moduri de a reface un motor: pe genunchi in parcare sau ca la carte.In oricare din cazuri, fiecare aprecieaza un mod sau altul. Share this post Link to post Share on other sites