Sign in to follow this  
Followers 0
Roberto

Permise pe spaga si politisi corupti !

15 posts in this topic

Da... tare. Am vazut stirea; nu stiam daca sa rad sau sa plang.

In urma acestor gen de dezvaluiri, se pare ca se vor inaspri prevederile legate de circulatie.

Stiai ca se va propune ca pana la varsta de 23 de ani, sa nu fie voie sa se conduca masina cu motor mai mare de 1400 cmc?

Ce te faci cu T5-ul? :)

Aha, vorba aia "Vezi sa nu'"

Atunci o sa apara un topic pe la Cafenea, "Ce acte imi trebuie pentru a emigra in....."

Da-i ma naibii ca deja is penibili cu tampeniile astea.

In loc sa ne descrimineze mai bine se orienteaza spre inasprirea legilor, eliminarea coruptiei din politie, eliminarea grupurilor ce dau permise pe spaga la oameni ca cel de mai sus, constructia de "drumuri" adevarate si o multime de alte lucruri, nu hop tzop gata, am o idee "Hai sa bagam o lege care le interzice tinerilor masini de peste 1400" ca doar la ei conteaza cilindreea ca sa isi vinda Daciile, si anii soferului, nu mentalitatea lui si faptul ca el are sau nu habar de legile de circulatie, sau ca un polistist corupt i-a dat permisul pe 400 de euro si un miel de Paste.

Hai ca numa ma enervez, am plecat  ;D ;D cu T5-ul de 2521 cmc  ;D ;D ;D ;D ;D

Adica cine interzice lucru asta , sa numai fuga nebunii cu ele :)) stai tu linistit ca isi ia una cu motor de 1400 cmc si tot fuge cu 140 de km/h si tot moare  daca stam sa ne gandim , de asta ar baga ei legea asta ? sunt niste tampenii aici tine seama de constiinta pe cand la noi mare parte din soferii Romaniei sunt incostienti cand se afla la volan vede ca ii vine masina din sens opus dar zice :"am timp" si se dovesde ca nu prea e asa , nu prea e timp. Asta e o iditenie sa bagi pana la 23 de ani sa conduci o masina de 1400 cmc ca asa e legea ca sa numai fie accidente , sa gandim logic fuge si motorul de 1400 cmc si face accident si moor toti , isi ia Logan ,Fabia etc cu 1.2 , 1.4 si cu 120 e de ajuns si da coltu :D. Sti ce are trrebuii sa faca sa limiteze vizele sa puna limitatoare pe ele ca la TIR si atunci mai fuge in parti merge cu o 120 maxim na sa fie limitat ca atat  e si limita pe autostrada si sa vezi tu ca s-ar mai ameliora 120 la o masina straina ca volvo ,bmw etc e cum ai merge cu 80 la ora , numai la dacie e valabil 120 ca aia se rupe in 2 cand merge cu 120 chiar simti viteza =)) stai tu linistit ca nu va iesi asta , parerea mea daca vor sa numai fie accidente limitatoare nene  ,pune acolo retarder si s-a terminat :)) ;D:D

un timpit e un timpit si gata.

ce sa-i faci? el moare si-n caruta....

legile sint bune pentru cei ce le respecta, pentru ceilalti, politia.

(intrebarea e : pentru politie , pe ei cine-i controleaza, alti politisti ?)

@ Nelu

Sunt satul de toti si de tot numai vreau sa mai aud nimic , avem legi de rahat care sunt degeaba puse si sunt valabile pentru unii ca noi de exemplu si pentru altii nu, ca ei oamenii legii ,guvernu etc astia mai mari , nici numai vreau sa aud de ei mai ales ca fac imprumutul asta la FMI sa vedeti ce are sa fie o scapare de sub control , ei zic ca stabilesc cheltuielile si alte probleme legate de situatia financiara a tarii , dar nu e asa o sa fie mai rau decat o sa ne asteptam , daca nu am simtit totus criza iniatial asa cum ne-am fi asteptat cu acest imprumut o sa simtim sigur si nu la preturi ridicate ne asteptam , la bani ca o sa ne taie din salarii si o sa avem impozite si utilitati mai scumpe nici nu vreau sa ma gandesc mai traim si mai vedem .

Daca am retrage trupele din Irak ca mor oameni nevinovati pe acolo poate ca n-am fi fost in situatia asta acolo se cheltuie miliarde de lei si criza economica si financiara de unde credeti ca a aparut ? de la americani tot din cauza razboiului din Irak o banca din SUA a inregistrat pierderi de miliarde de dolari si banii aia unde s-au dus tot in Irak ca acolo ingroapa acesti bani si noi la fel tot acolo ingropam banii de aia s-a dus deficitul bugetului si fac astia reglementari , dar degeaba o sa fie nasol daca ne-am fi vazut de treeaba noastra ar fi fost mai bine si poate o sa va intrebati ce legatura avem noi cu SUA? avem pentru ca , daca America scade mai rau economic decat e scadem toti si atunci apare foamea si saracia , vedeti voi un exemplu ca nu e buna Globalizarea asta pentru ca totul se face prin colaborari cu state de pe tot globul , si de aceea m-am saturat pentru ce exista la noi in tara , afara peste hotare ca ne conduc niste oameni la fel ca si noi ce ne desparte pe noi de acesti oameni este functia eu sunt sofer , ala e patron , dar tot om e nu e Dumnezeu sau eu stiu mai cine . Iar Politia la noi nu face nimic as putea sa mai cred in Politia Romana ca imi ofera protectie pe strada ca ei tot sustin ca au paza si asigura securitate , tu ai incredere dupa cate s-au intamplat acum 2 luni ? nu stiu dar oricum la noi Politia e cu numele si jafurile astea cum e cel de la Brasov au fost niste manarii pentru ca ala de l-a lasat pe infractoru cu masina sa treaca prin intersectie nu-l lasa de tampit ce e adica vezi ca vine pe sens unic si tu il lasi si daca Politia are Vw Passat V6 ca am mai vazut chestia asta de la un forumist ca daca au masinile alea mai am timp sa fiu infractor? uite ca multi au timp sa fie infractori .

Deci cu spusul ca nu e asa ,este prea adevarat de ce se intampla sau de ce vedem si eu nu ma astept ca Romania va merge spre bine , poate unii dintre voi sunteti optimisti ,dar optimismul nu tine mult si stai sa vezi cand o sa trecem pe zona Euro ce are sa fie .

Oricum traim si vedem si atunci mai vorbim si daca n-are sa fie asa cum am spus eu , atunci numai imi dau nicio parere , iar politisti corupti la noi sunt destui sau coruptia in Romania dabi a inceput si Basescu este un om corupt , dar nu vrea sa se afirme el zice ca lupta impotriva da el e mai corupt ca toti deocamdata e protejat de serviciile secrete si nu are treaba , dar cand v-a cadea de la guvernare o sa auzi ca e anchetat cu flota , cum il ancheteaza pe nastase . In Romania se poate orice si deja mafia s-a instaurat puternic  daca  nu cumva ati vazut ca e prea mare.

Si in alte tari, este ,hai sa zic o varianta a acestei legi.Mai concret, cu cat esti mai nou in ale condusului,la asigurare platesti mai mult cu cat motorul e mai mare. Cineva din Irlanda, imi spunea ca ajunge si la cateva mii de euro o  astfel de asigurare. Spunea ca patronul lui i-a luat fiului sau o masina cu motor de 1000cmc, si a platit si asa o suma mare fiind ...novice. Se poate si la noi ceva asemanator.Dar sunt convins ca va iesi un mare...part, si vor fi multe interpretari ale legii asa cum sunt toate in tara asta... :(

EEE , cand o sa puna astia taxe de numai poti face fata cheltuielilor imi iau un Volvo cu capacitate mai mica ce sa fac ca nu poti sa o tii daca te omoara la taxe ca ai motoru mare  :(

asta e.

Pai si cine va pune sa va luati motoare mari daca sti ca nu te poti tine cu cheltuiala si cu taxele , iati o masina pe masura care iti poti permite sa o ti . Iar legat de coruptie numai e ceva nou asta e de cand lumea si acum a devenit ceva la moda .

Pai si cine va pune sa va luati motoare mari daca sti ca nu te poti tine cu cheltuiala si cu taxele , iati o masina pe masura care iti poti permite sa o ti . Iar legat de coruptie numai e ceva nou asta e de cand lumea si acum a devenit ceva la moda .

Pai nu e chiar asa, nu e vb ca nu ne permitem motoare mari, ca daca era asa nu imi luam nici eu T5, stiam la ce ma astept, problema e cand tu ai deja masina si te trezesti in fiecare zi cu legi noi absolut PENIBILE pe care daca le aduni nu iti mai permiti nici sa mergi in centru la buda, si sa fim seriosi, legea despre care vb este o porcarie de dimensiuni iesite din comun.

Stii de ce nu mi-am luat S60 ?, ca eu S60 voiam initial, pentru faptul ca unul din 2004 + taxa lui tampiceanu imi depasea bugetul, asa ca am prins acest S40 care s-a incadrat in buget + taxa lui tampiceanu de 1000+ euro ca doar e euro 4 si poluez mai mult ca jafurile autohtone nu ?

Deci nu sunt genul care isi ia masina doar ca sa aiba el masina mai "cool" ca altii, si iese cu ea odata pe luna ca doar atunci are bani de benzina, si doamne credema ca stiu o gramada dinastia.

Problema apare ca dobotocii astia vor sa ne duca dracului la pamant, sa ne ia tot tot si sa ne bage ei in gura doar prostiile lor.

Stii cum numesc eu asta ? Comunism modern !

Roberto S60-ul meu din 2003 este Euro4. Cat despre motoare nu mai mai mari de 1.4 ce sa zicem de un scirocco 1.4 tsi cu 160 cp sau un bravo 1.4 t de 150 cp. Puturoase domne puturoase , orice caruta din miile care circula pe soselele din romania le poate intrece. Idiotii in ultimul an au innebunit cu legile.

Eu unul m-am saturat de legile astora si m-am referit numai la persoane care se plang ca nu isi mai pot intretine masina sau nu-i mai pot plati taxe , eu unul va spun sincer nu pot sa-mi iau un 2.0 de exemplu sau 2.5 e prea mare pentru buzunaru meu si platesti o taxa destul de maricica pentru un asemenea motor oricum ma orientez la un motor maxim 1.8 si am vazut ca sunt la Volvo de 1.6 si 1.8 chiar misto si consum mic. Eu am spus sincer ca nu sunt de mine motoarele de peste 2.0 cmc si nici nu imi voi lua vreodata eu zic ca pentru mine maxim 122 de cai putere sunt suficienti , unde ar da domnul sa am unde sa o alerg ca n-ai unde defapt nici nu sunt adeptu vitezei desi multi tineri cand se urca in masini de putere nu prea mai sunt stapani pe situatie si ii stapaneste masina nu ei pe ea . Ce se vede la noi in tara e un dezastru din punct de vedere al legilor si al taxelor avem cele mai multe taxe din toata Europa .