Sign in to follow this  
Followers 0
Guest dream_car

salutare tuturor

13 posts in this topic

numele meu este Dragan Dragos,sunt din Agnita jud Sibiu,de vreo 3 ani sunt posesor de volvo S60,an 2002,2401cmc,163 cp.masina e momentan pe butuci pt ca i-am terminat motorul.acum mi-au ajuns toate piesele,asa ca in curand o sa fie reparata si gata de drum.

bafta tuturor.

dragos.

Bine ai venit. Si sper sa-ti repari masina cat mai repede si cat mai bine (si ieftin daca se poate  :P).

cum ai reusit sa-i termini motorul??? Ai folosit motorina de la CFR?

deci....treaba e in felul urmator

prin august o problema facea ca ceasurile,indicatoarele etc din bordsa nu mai functioneze.mi-am zis ca pana rezolv pb circul si asa,mai cu grija dar circul....si am circulat vreo 2 luni...

prin toamna,mergand pe un drum de tara,destul de tare,vreo 90-100km/h am reusit sa sparg baia de ulei....Am sudat baia la un meserias,a facut-o foarte fain....si apoi am mers la alt meserias sa mi-o monteze.cum a montat-o cum nu a montat-o,ce e clar e ca nu mi-a strans vreo 5 suruburi,fapt care a facut ca dupa ce am plecat de la el si am facut vreo 20 km sa imi arunce uleiul afara.deoarece in bord nu imi indica nimic am mai mers asa o bucata pana am vazut ca ceva nu e in regula,fum mare dupa mine,nu mai tragea ca lumea.am oprit si am vazut minunea...masina era plina de uleipana pe usa de la portbagaj.dus-o la service si s-au constatat urmatoarele:

-2 injectoare duse

-supapele de admisie si evacuare varza(toate)

-cuzineti plecati

-pistoanele bucati

-semeringuri ciuciu

-distributia praf

-alte maruntisuri care nu mai erau in toate mintile

am comandat piesele....au venit.......m-au costat vreo 2500 iepuroi,mai putin supapele care nu le gaseam niccum.ba ca sunt,ba ca nu mai sunt,ba ca sunt originale,ba ca sunt facaturi.intr-un final le-am comandat in italia si zilele astea trebuie sa ajunga.pret vreo 700 euro.

sper ca in 2 saptamani sa fie gata masina,si cu ocazia asta stiu macar ca motorul este brici si ca,daca am grija de el cateva sute de mii nu ar trebui sa imi mai faca probleme.

Grija mai mare , ca daca o sa mai faca in halu asta sau no iei din timp , ai vazut ceva suspect la service tata sau remediaza problema iute n-o lasa , ca asta pica imediat nu e dacie sa mergie cu ea pana iti cade si dupaia o faci cu 5 milioane , trebuie sa o iei din timp asa se buleste de tot si o sa ajungi sa o arunci si dute le mecanici buni nu o du la toti indemanaticii sa tio repare ca repet nu e orice masina , dacie , renault , vw si alte marci care merg reparate pe la toti si carpite , nici nu merge cu carpeala volvo , asta s-a rupt ceva schimbu imediat , la dacie obisnuiam sa le leg cu sarma  :D , dar asta nu e dacie , iar eu o duc la service numai daca se strica ceva la motor restu asa mi se strica un pivot , o bucse , planetara si alte prostii o fac eu , ca de aia am invatzat mecanica , la motor nu ma bag ca acolo e cu electronica si alte minuni. Ai grija cum mergi cu ea , ce ii bagi ulei , motorina , si nu lasa sa-ti bage toti mana in ea , ca daca iti baga toti mainile in ea ai terminat-o imediat , cum se intampla la multe masini ca toti dupa dacie trec la peugeot , bmw , mai nou volvo si nu cred ca e o solutie buna , nu stiu e masina ta , dar te sfatuiesc asa ca e mai bine pentru tine si pentru masina ca duce o viata mai indelungata , asa o termini in 2 ani o arunci iti zic eu.

bine ai venit in club!

dupa cum zici tu: â€Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o, dar daca tot suntem aici, sa dansam...â€

spor la treaba.

bine ai venit, dream_car !

referitor la ce povesteai, mecanicul ala care "a uitat" sa stringa vreo 5 suruburi la baia de ulei ... mai traieste ?!  :violent5:

Bine ai venit,

Nu uita dupa ce repari motorul sa repari si bordul. Macar apa si uleiul ...

bine ai venit, dream_car !

referitor la ce povesteai, mecanicul ala care "a uitat" sa stringa vreo 5 suruburi la baia de ulei ... mai traieste ?!   :violent5:

din pacate nu am ce sa ii fac din moment ce,nu mi-a dat factura si nimic.am zis ca nu e o lucrare complicata si nu mai merg la service.asta e.invatatura de minte.

Bine ai venit,

Nu uita dupa ce repari motorul sa repari si bordul. Macar apa si uleiul ...

o sa trebuiasca sa repar si bordul.cin ce am inteles de la alti pozesori de volvo se pare ca sunt "duse" lipiturile de pe placa cu ceasuri,care din cate am inteles,contin prea mult plumb.cica e o problema specifica volvo.daca stiti ceva de chestia asta spuneti-mi si mie va rog.

mersi

Asa am inteles si eu. Ia legatura cu Midnight Caller si iti recomanda persoana care se ocupa cu aceste lipituri. Se poate rezolva. Bafta multa