Posted 17 Mar 2009 · Report post De la un timp se aude f incet sunetul cand vorbesc la el. Daca mai e si ceva zgomot ambiental, greu mai inteleg ceva. Telefonul il am de vreo 8 luni si la inceput mergea f bine. Daca imi amintesc bine, a inceput sa se manifeste asa dupa ce am facut un update la el. De atunci am mai facut vreo 2-3 update-uri si reinstalari fara nici un efect.Stie cineva ce ii pot face?Multumesc! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2009 · Report post Baga-i niste casti si vezi daca se aude la fel de slab... daca si pe un handsfree bluetooth se manifesta la fel, e din soft. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2009 · Report post Eu il am cam de cand a aparut si inca se aude bine. Poate ca-i de la update. Nu poti sa reinstalezi softul original? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2009 · Report post Pentru reinstalat softul original ma tem ca e nevoie de service si cum telefonul l-am primit de la firma, codat pe Orange... cred ca ar fi f dificil. Ultima oara am stat cu un telefon de la Orange 5 saptamani cu el in service si pe perioada asta mi-au dat la schimb o coaja de Sagem... as vrea sa evit asta. Am probat pe casti cu fir, ca pe aia cu bluetooth am dat-o ca nu imi placea cum imi atarna urechea de la ea si tot asa se aude.M-am uitat si pe forumul Nokia si in loc sa gasesc o rezolvare la sunet, am descoperit ca mai am o problema cu calendarul. Daca pui o alrma recursiva, pe zilele lucratoare, la un momentdat ziua de sambata o vede tot vineri... ramane in urma.Nici Nokia nu mai e ce era. Regret Ericsson-urile, al carora, am fost client devotat f mult timp. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Mar 2009 · Report post Mai repede te duci cu el la service ....cand unul din cei 2-3 baieti de acolo este la tigara vorbesti cu el ....dai o mica atentie si iti resofteaza telefonul si scapi si de codul si meniul modificat de la orange . Share this post Link to post Share on other sites