Roberto

Care dintre voi are vreo afacere online ?

8 posts in this topic

Apelez si la voi pentru problema mea.

Imi voi deschide o afacere online in curand si voi avea nevoie sa accept plati online prin carduri, deci am nevoie de un procesatori de plati ( 2Checkout, PayPal, Monebookers, etc ) dar normal ca fiecare au dezavantajele si avantajele lor, comisioane diferite, pareri diferite etc, asa ca intreb aici poate careva dintre voi are vreun magazin online si folositi vreun procesator de plati sa imi impartasiti si mie cateva experiente.

Inca nu

Multumesc anticipat.

Robi  cel mai simplu este sa pui e-mailul ca si contactare dupa care daca omul e hotarit si a decis sa cumpere ài dai contul in care face transferul sumei respective,dupa vreo 3 zile lucratoare iti intra bani dupa care tu ai timp 3zile lucratoare sa impachetezi si sa trimiti pachetul prin curierul care crezi tu ca este mai serios,poti pune in taxa de expediere si o asigurare a pachetului,spor la vinzare ;)

Afacerea mea nu are legatura cu obiecte fizice, eu nu livrez nimic, eu vand anumite servicii web, iar plata cu card, pe langa clasicul transfer bancar e vitala, de aceea caut sa implementez neaparat un procesator de plati ( payment gateway ).

Ms de raspuns oricum  ;D ;D

tipul de plati prin paypal (vezi e-bay) e cel mai sigur si mai difuzat

http://www.swreg.org/

Astia sunt foarte ok. Accepta o gramada de metode de plata (carduri, paypal, wire, check etc).

E comisionul mare, au suma minima de 2euro, eu o sa am servicii cu preturi cuprinse intre 2 - 20 de euro, deci nu mi se merita. Mersi oricum de sugestie, oricare procesor de plati pe care il stiti e bine venit.

Gecad, Romcard sau www.dotcommerce.ro

Cere-le oferte si alege ce ti se potriveste

Am exclus cele romanesti, toate au taxe de sute de euro de inrolare, comision incepand cu 5%, negociabil doar daca vinzi de mii de euro.

Tot cu cele straine ies mai ieftin considerand toate comisionele si taxele fata de cele romanesti.

Momentan tind spre PayPal