Posted 22 Mar 2009 · Report post Vand set de jante 4x114,3 , nu arata impecabil , au ceva julituri , asa le-am luat si eu , cu sau fara cauciucurile cu care sunt pe ele , continentat eco contact 2, 195.60 r15 , jantele sunt pe 15 necesita revopsire si roluire , cauciucurile au uzura 2 40% si celelalte 2 60%.... astept oferte ! Scuze pentru poze , am aparatul de foto imprumutat , astea sunt facute cu telefonul ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 22 Mar 2009 · Report post cat vrei pe 2 bucati ? eventual alea cu cauciucurile mai naspa, ca eu nu am nevoie de gume. jantele ma intereseaza Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Mar 2009 · Report post Ai si capacele cu inscriptia Volvo la jante? Daca da, cat vrei pe toate 4 bucati? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Apr 2009 · Report post Cat costa jantele cu totul sau fara cauciucuri? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Apr 2009 · Report post le mai ai?le-ai vandut?cat costa,fara cauciucuri? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2009 · Report post Am si eu nevoie de capacele de pe jantele alea.....daca le mai ai... AM nevoie de 1 dar daca vrei ti le cumpar pe toate 4... Un idiot de la vulcanizare mi-a distrus capacul la o roata.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Jul 2009 · Report post imi pare rau si eu le am fara capace ! Share this post Link to post Share on other sites