Sign in to follow this  
Followers 0
Roberto

Curatarea tobei de esapament - Kamikaze style !

3 posts in this topic

:D :D :D :D :D

Intamplare hazlie ce mi-a povestit-o un amic :

Vecinul lui are un Cobra vechi, reconditionat si pe care il tot intretine si il bilileste, misto masina clasica, am vazut-o si eu de multe ori, tine la ea omu'.

In fine, cica intr-o zi bibilea ceva la ea, masina fiind parcata in fata casei pe pod, cu spatele la poarta.

Nu stiu exact ce voia sa faca dar tura motorul foarte tare, pana cand...dintr-o data, ii sare partea finala a tobei pana in poarta, distanta sanatoasa, eveniment ce a atras atentia tuturor celor de peste drum care era pe terenul de fotbal si care erau pe jos de ras logic.

Nu stiu exact ce motor are si cat de puternic, dar cum s-a putut intampla nu imi dau seama.

:D.

O Cobra, oricat de Volv-ist ai fi... nu poti sa nu recunosti ca e o masina legendara. La o cobra rupi kilometrajul si te retragi la un azil.

Masina va fi la jumatea vietii.  :D

O toba veche, ruginita pe la colier, cumulata cu ceva rateuri poate si asta-i rezultatul. Sincer, daca as gasi o Cobra (Mercedes 123 - 300 td) in stare exceptionala, mi l-as cumpara si acuma. Super  masini... Dealtfel au si un mega pret, cele in stare super... vreau sa zic.