Posted 7 Apr 2009 · Report post salutare ....as avea o intrebare pt cei care stiu cat este rezerva dupa ce se aprinde becul rosu de la conbustibil(in litri ) la un V40 1.9 TD din 2001...nu am cartea tehnica si habar nu am cat pot merge daca is pe rosu?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2009 · Report post dar e bine sa alimentezi repede pentru ca aparatele de masura au o anumita toleranta si nu poti sti exact cat ai, or fi 8, or fi 7. E bine sa nu mizezi prea mult pe rezerva, risti sa faci pana prostului, si pentru un Volvo chiar nu e frumos... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 7 Apr 2009 · Report post apoi normal k ar fi una sa raman fara motorina in mijlocul unui trafic ...oricum nu am mers niciodata mult pe rosu..cand mi se aprinde becul imediat caut un peco si alimentez..dar era pt a sti totusi cat as putea aproximativ merge pe rosu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 Apr 2009 · Report post Daca tot veni vorba de becul de la benzina aprins, treaba cu rezerva de 8L e valabila pentru tote volveturile eu am un v40 benzinar 2.0i ? tot in jur de 8L mai am inrezervor cand se aprinde becul? nu am ajuns sa merg pe rosu cu benzina dar e o chestie de stiut pentru cultura generala!!! Mersi mult ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Apr 2009 · Report post Mie mi se aprinde becul si imi spune CB ca mai pot parcurge 70 km, la sub 20 km imi spune "FUEL ---- 0", dar am mers si 50 km cu mesajul asta ca sa/l testez. Concluzia : minim 6 litri! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 17 Apr 2009 · Report post mersi mult vector de raspuns e bine de stiut mai ales cind nu ai nici un peco prin preajma! Bafta! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2009 · Report post 8-9 litri, deci aproape 100 km..iti spun sigur, k am fost nevoit sa scot toata benzina din rezervor dupa o alimentare de la lukoil ..si dupa aprinderea becului, am mai scos km 8-9 litri Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Apr 2009 · Report post merci Papi!....nu te-am vazut de ceva vreme pe mess(aditza is:P) Share this post Link to post Share on other sites