Posted 10 Apr 2009 · Report post Asa cum spunea @zippy , consider o idee buna creerea unui post de schimburi intre noi. A se vedea in prealabil cel de donatii nu de alta dar nu vreau sa ne intersectam si sa spuna cineva ca a iesit in pierdere Deci:Schimb MIO 701 GPS/PDA/TELEFON pe 4 cauciucuri de vara noi;Lichid de frana OMV DOT 5.1 (4x250ml) sigilate la schimb cu o bere bauta impreuna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 12 Apr 2009 · Report post este o idee foarte buna. in acest fel, cu okazia acestei " crize " care nu este decat in phsihicul nostru si nu numai " putem amelioara " costurile " pt eventualele " schimburi survenite in situatii deloc neplacute si nedorite " pt diferite piese.sper ca IDEEA ta sa fie una de bun augur.UN PASTE FERICIT Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2010 · Report post Salve!Am un cablu de comunicare, pentru diagnoza Renault (), ACTIA.Arata cam ciudatel... posibil sa nu fie pentru turisme, ci pentru camioane. O sa revin cu poza.Il dau la schimb pe accesorii originale seria400, piese, componente audio, iluminat... sau ce credeti voi ca merge pus pe un 440. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2010 · Report post Asa cum spunea @zippy , consider o idee buna creerea unui post de schimburi intre noi. A se vedea in prealabil cel de donatii nu de alta dar nu vreau sa ne intersectam si sa spuna cineva ca a iesit in pierdere Deci:Schimb MIO 701 GPS/PDA/TELEFON pe 4 cauciucuri de vara noi;Lichid de frana OMV DOT 5.1 (4x250ml) sigilate la schimb cu o bere bauta impreuna Share this post Link to post Share on other sites
Posted 18 Feb 2010 · Report post Am revenit cu info.Pentru automobile renault, nu este. Mi-am amintit ca am fost cu el la o reprezentanta si nu l-au recunoscut.De asemenea, pe net, nu gasesc ceva asemanator decat la diagnozele de MB.http://www.ipmart.com/main/product/MB,STAR,SDS,RS232,DB9,to,RS485,Protocal,Cable,125261.php?prod=125261http://www.ipmart.com/main/product/MB,STAR,2000,COMPACT,C3,FOR,MERCEDES,BENZ,128000.php?prod=128000...Nu imi dau seama de la ce e. Cine stie, il va recunoaste. Share this post Link to post Share on other sites