Posted 29 Apr 2009 · Report post unde anume se afla acest filtru ? imi poate spune si mie cineva cum il pot schimba?multumesc frumos Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post Ar trebui sa fie localizat in dreapta consolei centrale, dispus vertical. Scoti panoul de la picioarele pasagerului, si o sa dai de o mica "trapa" pe unde il pui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post ms frumos alex.fug sa mi-l cumpar si sa incerc sa il schimb. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post Daca e cu carbon activ nu ar trebui sa dai mai mult de 180RON pe el. FARA carbon activ e in jur de 130RON. Asta de la MANN sau MAHLE. MANN-ul are avantajul ca vine cu instructiuni de montaj !!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 29 Apr 2009 · Report post m-am chinuit putin si am reusit sa il schimb.da cam asta e pretul la mann sau mahle.mersi frumos inca o data Share this post Link to post Share on other sites