Guest alina_tm

Foarte important!!!!

6 posts in this topic

In Timisoara,cu ajutorul unui ONG al IMM-urilor,care ne ofera consiliere si asistenta juridica gratuita,se va redacta saptamana viitoare o motiune de cenzura contra noului cod fiscal(impozit forfetar,nededucerea TVA,conditiile de plata ale impozitului forfetar pentru firmele care isi suspenda activitatea).Se va ataca in instanta legea organica votata prin ordonanta de urgenta,deoarece este neconstitutionala.Marti,5 mai,ne vom intalni cu un consilier juridic pentru IMM-uri,care va redacta aceasta motiune.In Timis,s-au adunat peste 170 de semnaturi de aderare,de la firme mici si mijlocii,iar numarul creste incontinuu.Daca aveti o afacere si doriti sa veniti alaturi de noi,daca va afecteaza noul cod fiscal,va asteptam alaturi de noi.O sa public si textul motiunii,imediat ce va fi redactata de consilierul juridic.

Pana atunci,daca va intereseaza:persoana de contact,Ignat Alina,tel.0744624560,sau ignat_alina2000@yahoo.com.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asa speram si noi! Suntem deja peste 250 de IMM-uri,dar ar trebui sa fie toti cei vizati!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Buna ziua.In Timisoara,noi am demarat o actiune,postez aici rezultatul intalnirii de azi.Actiunea a fost anuntata si pe www.conta.ro.

Revin cu precizari:atacarea in justie este si strategia noastra.Am convenit,dupa intalnirea de astazi cu reprezentantii zonali ai IMM-urilor si cu cei ai ONG-ului,sa se redacteze o adresa catre Minister;in acelasi timp,doi avocati vor redacta punctual o,sa zicem,"petitie" pe baza careia vom actiona in justitie ordonanta.Vom avea un avocat care sa ne reprezinte,s- au confirmat doi,unul in Timisoara,celalalt in Bucuresti,ramane de vazut cine va fi ales.

Pana atunci,la adresa: aldeaemily@yahoo. com asteptam confirmari si participarea firmelor-insemnand: datele societatii,persoana de contact si,daca se doreste,precizari asupra ceea ce nemultumeste societatea respectiva.

Un reprezentant zonal al IMM-urilor va pleca maine la Bucuresti,la o intalnire la care se va discuta aceasta ordonanta si efectele pe care le declanseaza.

Daca sunteti interesat de mai multe detalii:

0723354538,Szekely Emilia,din partea organizatiei zonale a IMM-urilor

0745610367,Cira Niculescu Liliana,din partea ONG-ului.

Bineinteles, sunteti invitat alaturi de noi,asteptam confirmarea d-voastra la mail-ul de mai sus.

Stima,

Alina Ignat,

SC"Marcelmotors" SRL,Timisoara

Telefon:0744624560

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dupa intalnirea de azi,08.05.2009.am reusit sa ne hotaram asupra unui avocat,anume Cabinet individual Cosmin Tabara.Ramane sa stabilim o zi in care sa ne intalnim cu acesta;asteptam pe cei care vor sa participe la intalnire;in concordanta cu programul celor care si-au anuntat deja participarea,incercam sa stabilim aceasta intalnire joi,14.05.2009,la ora 18,30.Ar fi bine,daca printre d-voastra exista experti contabili,sau juristi,care sa asiste la aceasta intalnire,pentru a analiza impreuna cu avocatul caile legale prin care atacam aceasta ordonanta.

Puteti sa va confirmati participarea la intalnire pana luni,11.05.2009,la tel.0744624560,Alina Ignat .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now