Posted 2 May 2009 · Report post s40,af2004,euro3,1997cmc,136cp,8airbag,dublu climatronic,abs,dstc,geamuri-oglinzi electrice,computer bord,navigatie cu dvd,jante aliaj,motorina cutie 6+1,135000km,distributia si filtrele schimbate la 129000km.pret 11000euro.accept variante cu s60,s80,dupa 2001. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post Iti dau eu un S60 din 2006 Momentum 163 cp cit mai dai pe linga S40 tau? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post sunt constient ca masina dv. e mai scumpa , dar nu sunt dispus sa platesc nimic.vreau la acelasi pret,eventual sa primesc ceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post Ai Cruise Control pe ea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post nu.iti foloseste la ceva in romania?la fiecare atingere a pedalei de frana se decupleaza.pentru asaceva iti trebuiesc autostrazi cu cel putin 3 benzi ,si soferi disciplinati in trafic.nu cred ca avem asaceva. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post parerea mea este ca te inseli in privinta cruise control-ului ....mie cel putin imi este foarte util la drumuri in afara bucurestiului .si al 2-lea offtopic .....iti trimit email cu avatarul tau la dimensiuni normale .....acum este chiar inestetic rau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post Eu am S60 din 2002 si are si Cruise Control. Este un accesoriu cu care eu m-am obisnuit si neaparat optiunea asta o vreau pe masina... Dar ai dreptate si tu...asa am gandit si eu pana ce m-am obisnuit cu optiunea asta si nu vreau sa renunt la ea.@Offtopic Daca ajungi prin Deva poate ne intalnim la o cafea.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post Arata-ne o poza si cu navigatia. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post ok nu va contrazic poate voua va foloseste,eu am avut pe fosta masina si nu prea am avut unde sa-l folosesc. danyx poza de la avatar este fosta mea masina s40 2002 1,8 i,am pastrat-o la avatar pentru ca mi-a ramas la suflet.masina arata impecabil nu stiu ce ti se pare inestetic.ecranul navigatiei este in plafon deasupra oglinzii iar dvd-ul in portbagaj.este al masinii,nu e improvizat ,pe acelasi ecran este si displayul computerului de bord. eu mi-am dorit foarte mult aceasta masina,nu mi-am luat-o pentru ca nu mi-au ajuns banii de altceva.a ajuns undeva aproape de 15000 euro cu tot cu taxa de inmatriculare.am primit tot felul de oferte la schimb[caci de cumparat mai greu pe criza asta]dar toate mi se par inferioare masinii mele,atat tehnic cat si estetic.preturile au scazut mult dar la 11000 euro nu gasesc masina mai frumoasa si mai buna ca a mea. concluzia ;NU M-AM SATURAT INCA DE EA. DECI SPUN FERM CA NU O MAI VAND. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 May 2009 · Report post danyx ti-a mentionat de avatar asa, mai subtil, ca sa nu strige ca ai o poza URIASA pentru avatar. E clar acum ? Share this post Link to post Share on other sites