Posted 9 May 2009 · Report post salutare colegi de volvo.dupa cum stiti uni dintre voi vreau sa vind t5-ul meu si nu ca as vrea alta masina sau ca ar avea ceva pur si simplu nu mai am bani.m-a sunat cineva care spune ca este un mare fan t5.a venit a vazut a placut,pina aici totul ok dar a venit partea cu banii.eu am lasat de la 2850 la 2000.cit credeti ca a oferit fanul?1300 euro.am considerat ca aceasta intimplare merita incadrata la aceasta rubrica.odata cu aceasta super oferta financiara m-am hotarit:nu o mai vind. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2009 · Report post Ioai..Ai lasat atat si isi mai si bate joc respectivul ? Doamne dumnezeule, daca era un cunoscator nu mai statea pe ganduri.Pastreaza T5-ul cu chiu cu vai, ca merita, doar stii ce motor e alabafta iti urez, si sa ne putem permite sa intretinem bijuteriile astea Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2009 · Report post 2000 iti dau acuma la ora tarzie in noapte . serios din ce an ii? parca m-ar bate gandul. vreau sa mai imi iau o masina....... asa mai de duminica cum se zice. am un preten si-a recontituit acum catziva ani un Hanomac sau Hanomag nu stiu sigur cum se scrie. ii din 1936. f tare masina. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 9 May 2009 · Report post Din '97 e a lui @Criss parca @Criss corecteaza-ma daca gresesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 10 May 2009 · Report post le multumesc sustinatorilor.masina este din 1997,este full,motorul este ok,mai trebuiesc mici retusuri la exterior.0766348607,0743334583 Share this post Link to post Share on other sites