Posted 24 Apr 2007 · Report post Salut tuturor posesorilor de Volvo si celor indragostiti de aceste masiniSunt un membru nou intrat in acest club, numele meu e Radu am 37 de ani si sunt din Zalau. Sunt mandrul posesor al unui V50 2 lt. diesel - o masina bunicica asta de vreo 8 luni incoace. Am ajuns la acest volvo club romania dupa ce am scobit toate cluburile de pe afara in cautarea unor raspunsuri la o problema de service si tot cautand asa in zare peste mari si tari constat ca si aici la noi se poate si inca chiar foarte bine, ca a luat fiinta un volvo club iar datorita lui putem sa ne impartasim experientele si sa profitam de cunostintele si experientele individuale ale tuturor membrilor.Comunitatea e inca mica dar sufletul celor ce o formeaza e mare si ma bucura sa vad asta.Inca o data, ma bucur ca v-am gasit.Radu Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Apr 2007 · Report post Sualut si bine ai venit Radu! Si eu sunt un mandru posesor de VOLVO 740 2,4D ,o batranica inca vioaie.Imi pare bine ca ne-ai gasit si randurile membrilor clubului sporesc zilnic.Iti doresc multi km fara probleme si viata lunga la motor.....si bineinteles tu sa te bucuri de masina ta... MihailCostin Share this post Link to post Share on other sites
Posted 24 Apr 2007 · Report post Bine-ai venit printre noi, Radu ! Ne bucuram sa te avem aici, esti primul cu V50 care s-a inregistrat pe acest forum (poti fi mandru ) Am vazut masinuta asta doar "din afara", inauntru nu am apucat sa ma sui nici la reprezentanta, dar presupun ca este identica cu un S40 la interior. La exterior... din nou nota 10 pentru design ! S-o stapanesti sanatos !Nu pot decat sa sper ca nu o sa-ti faca probleme, motorul de Peugeot care o "anima" este foarte fiabil si destul de "nervos". Multi km fara probleme iti doresc ! Share this post Link to post Share on other sites