Midnight Caller

Dimensiune cauciucuri - Un raspuns rapid va rog !

19 posts in this topic

Dragii mei cei cu 850/S70, am ocazia sa cumpar destul de ieftin 4 anvelope de vara Good Year Hydragrip, 215/55/16 ! Imi puteti spune va rog daca nu intra/freaca la interior ? Mentionez ca pe net am gasit pentru masina mea ca standard 195/60/15 sau 205/55/16. Momentan am cauciucuri 205/60/15, si pe GPS eroarea afisata la 100km este de 2-3% (viteza indicata pe GPS este 97-98km/h cu viteza pe ac 100km/h).

Ce ma intereseaza este daca 215/55/16 ar freca pe undeva, sa stiu daca le iau sau nu ! Jantele pe care le voi pune sunt originale VOLVO, modelul PERFO de 6.5x16". Vad ca prin VADIS se dau ca stock si 225/45/17, deci presupun ca ar trebui sa intre !

Vezi ce profil au gumele. 55 este talon jos (spatiu de amortizare si cantitate de aer mult mai mica) si este foarte posibil sa ai niste zgomote "marfa" in masina. Am un prieten care are gume joase si zici ca are rulmentii praf. Deci, ai grija la desenul anvelopei. Referitor la eroarea tahometrului, este super. La teste BMW uri la 100 km/h pe ceas, real 92 - 95 km/h asa ca al tau e chiar precis

Dragii mei cei cu 850/S70, am ocazia sa cumpar destul de ieftin 4 anvelope de vara Good Year Hydragrip, 215/55/16 ! Imi puteti spune va rog daca nu intra/freaca la interior ? Mentionez ca pe net am gasit pentru masina mea ca standard 195/60/15 sau 205/55/16. Momentan am cauciucuri 205/60/15, si pe GPS eroarea afisata la 100km este de 2-3% (viteza indicata pe GPS este 97-98km/h cu viteza pe ac 100km/h).

Ce ma intereseaza este daca 215/55/16 ar freca pe undeva, sa stiu daca le iau sau nu ! Jantele pe care le voi pune sunt originale VOLVO, modelul PERFO de 6.5x16". Vad ca prin VADIS se dau ca stock si 225/45/17, deci presupun ca ar trebui sa intre !

Vorbim la un tel... s-ar putea sa fiu plecat prin 13 Septembrie la ora aia dupa cauciucuri, dar ne auzim !

Salut!

Eu am avut 225/45 R17 si nu atingeau,acum am pe spate 235/45 R17 care imi atintg la gropi dupa ce am pus suspensia sport.

Pe 16 nu cred ca o sa ai vreo problema.

daca ai stoc 225/45/17 ai paralelipipedul maxim 634/634/225

daca vrei sa pui 215/55/16 ai paralelipipedul de 642.9/642.9/215, deci mai mare decit cel maxim....

Lol... bah, freaca sau nu ?! ;D

Uau... :D

daca ai stoc 225/45/17 ai paralelipipedul maxim 634/634/225

daca vrei sa pui 215/55/16 ai paralelipipedul de 642.9/642.9/215, deci mai mare decit cel maxim....

Acu' depinde de jenti. Sint jenti originale care stau mai in interior si altele mai in exterior. Am un prieten care si-a pus la un Megane in loc de 205 x 65 x 15 - 215 x 60 x 15 si ating pe fata la gropi. Sfatul meu e sa te duci sa le montezi, faci o tura, vezi cum sint si apoi decizi. Altfel e foarte greu si e posibil sa fi dezamagit.

Pai e aiurea !!! Cu talon mai subtzire freaca ?!

Bah Alexule...numai la "frecat" ti-e gandul!  :slap:

Sint mai late si ating in aripa... ;)

Pai e aiurea !!! Cu talon mai subtzire freaca ?!

Montat, echilibrat, indreptat 2 jante... total 200RON la "Nea Gica" langa mine ;D Cele noi au un "zumzet" ritmic si tipic pt. profilul lor, dar per total eu zic ca am facut un bisnis bun (toate 4 la 6 milioane si nu sunt rulate mai mult de 10.000km !) Ca idee, noi sunt intre 420RON si 520RON BUCATA ! De atins ating usor daca iau viraj maxim STANGA, daca iau maxim DREAPTA nu se intampla nimic. Probabil cu niste limitatoare de bracaj un pic mai inalte se rezolva problema... Ce e cert e ca iar nu mai pot sa dau scartz la plecarea de pe loc in forta ;D ;D ;D

cum ma sa nu poti....ia incearca tu din 4500 de ture, sa vezi cum pleci cu fum, nu cu scart :)

Ahem... nenea... e AUTOMATA ;D... singurul fum pe care l-ar scoate ar fi din convertizorul de cuplu ;D

:-* mai iarta si tu un pic cutia aia saraca, esti 100% sigur ca a fost proiectata pentru atitea scarzturi de pe loc ?  :D

Pai nu am mai incercat nimic de mult ! Chiar incep sa ma tem un pic de ea, pt. ca pe ploaie n-are omu' dom'le cum sa plece mai in fortza, ca imi ajunge acul de la kilometraj la 100 si eu am 40 ! :)))

Cand pleci spre Slovenia ? Vreau sa te urez de drum bun !

ce-mi dai daca iti scot fum din roti fara sa scot si din convertizor?????

zi zi zi