Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

packard

Curatare-igienizare climatronic / aer conditonat auto

132 posts in this topic

te rog sa nu ma uiti si pe mine cu prb mea.

@ marian - nu te uit stai linistit

in alta ordine de idei

Luni 17 August sunt in Baia Mare

Apoi voi pleca spre Craiova via: Cluj, Sibiu.

azi 18 august sunt in Craiova. doritorii sunt rugati sa ma contacteze telefonic pentru ca voi avea access limitat la net

Am revenit in Bucuresti!

Dupa un traseu care a cuprins: Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Orastie, Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Cluj, Targu Jiu, Turnu Severin, Craiova si Slatina.

Pentru toti cei interesati de acest serviciu, sau de vreo piesa sau consumabila auto, sunt rugati sa trimita un PM cu locatia si cu numarul de telefon pentru a putea fi contactati in prealabil pentru programari. dupa cum vedeti se umbla foarte mult prin tara si nu e respinsa nici o locatie.

Dati PM ca sa fiti inclusi

Alcantara il camel pt s80 la ce pret ajunge + fetele de usi ?

ma tem ca nu inetleg la ce te referi exact . poti fi mai explicit?

Se anunta campanie de igienizare la TULCEA. doritorii de pot inscrie cu un PM sau chiar aici pe topic. Pret 125 de ron !

in continuare astept inscrieri din tara - valabil

In saptamana 7-13 septembrie vom ajunge la Ploiesti. Cel mai probabil Vineri sau Sambata

In saptamana 14-20 septembrie vom ajuge in: Ramicu Valcea, Sibiu, Timisoara, Arad, posibil Cluj si Targu Mures, urmat de Craiova si Slatina.

IMPORTANT!

Daca filtrul de polen este vechi se recomanda schimbarea lui. Vi-l putem livra si monta la preturi foarte bune !

Cei interesati sunt rugati sa dea un PM cu : oras, nume prenume, numar de telefon. Vor fi contactati cu cel putin 2 zile inainte pentru a stabili toate detaliile.

Pretul va fi de 125 de ron de fiecare masina. Exista posibilitatea de a va livra  piese si consumabile auto in caz ca aveti nevoie, livrarea fiind gratuita.

Va asteptam

Vezi ca ti-a trimis Roberto niste mesaje personale si niste clienti!

Astepta si el un feedback dar, este prea educat sa te intrebe de ce intarzie.

P.S. Eu nu.

@ Nelu

1 - se vede ca esti cum ai zis

2- nu stiu ce clienti mi-a trimis el ca pe mine nu m-a sunat nimeni. El imi tot trimite dar la mine nu ajung, probabil se pierd pe traseu.

3- in pm-urile alea mi-a pus o intrebare la care nu am raspuns

4- as aprecia daca am avea discutiile astea pe PM si as aprecia si mai mult daac ti-ai vedea de treaba ta

5- sa ii dau feedback la ce mai exact?

O zi buna !

â€Din principiuâ€, nu vorbesc cu necunoscutii, cu membrii/vizitatorii care nu-si completeaza profilul asa ca, o sa te citez pe scurt, poate asa intelegi:

...

3- in pm-urile alea mi-a pus o intrebare la care nu am raspuns

...

5- sa ii dau feedback la ce mai exact?

Bai eu nu am nimic cu nimeni dar..daca se vorbeste ceva de mine eu imi sustin afirmatiile asa ca uite aici conversatii cu oameni din orase la care i-am trimis la tine in acest weekend.

2 m-au sunat in timp ce eram pe serpentine cand eram in drum spre intrunire si le-am dat numarul tau. Acuma eu mai departe de a le da numarul tau de telefon nu am ce sa fac, daca te-au contactat sau nu, asta nu stiu dar de pierdut nu s-au pierdut pe traseu.

Vreau sa mentionez din start ca nu cred ca aceasta conversatie face obiectul unei discutii pe topic ci ar fi trebuit sa fie purtata pe PM. Avand in vedere ca am vazut deja ca pe forumul asta se practica chestiile astea gen se mai trezeste cate un "coleg cu principii" sa arate el nu stiu ce si dupa aia o da in te citez dar de fapt nu spun nimic m-am decis sa ma "ridic" si eu la nivelul vostru.

@ nelu

Draga coleg de forum, daca din principiu nu vorbesti cu necunoscutii ar fi trebuit sa te abtii si prima data ;)

@ roberto

Pentru Mercedes clasa E nu am un rapsuns pentru ca din intamplare nu am avut asemenea masina pe mana pana acum. Daca respecti instructiunile de utilizare ar tb sa iasa foarte bine.

Din screenurile atasate de tine Mihai Hritcu imi suna cunoscut. Dar in mod sigur nu mi-a zis nimic de tine, cum ca ar fi recomandarea at sau ceva de genul. Iti  multumesc oricum pentru asta.

Si acum un sfat general pentru toata lumea universal valabil: Fratilor, daca va arde buza sa rezolvati o problema dati un telefon. este mult mai simplu si mai eficient si cu rezultate imediate.

O zi buna !

P.S. rog colegii cu principii sa ma contacetze pe PM daca mai au ceva de zis ca sa terminam cu aceasta publicitate negativa "intamplatoare". Asta ca sa nu fiu nevoit sa ma apuc de citat proverbe ;)

O zi exacta cand sunteti la cluj? eu sunt din Baia Mare, dar luni si mart sunt in cj:)

mi-a curatat si mie ieri. Treaba buna, sunt multumit. Miroase a primavara in masina  ;D

vine caldura - va astept la igienizari

perioada cea mai buna pentru a face aceasta operatiune este a doua jumatate a lunii martie, inceputul lunii aprilie. se recomanda si inlocuirea filtrului de polen si evetual folosirea unuia cu carbon activ

De ajuns vom ajunge ca si anul trecut in toata tara. Pentru a va inscrie pe lista va rog sa dati un mail pe marian.pecheanu@gmail.com care sa contina

in subiect : igienizare si numele orasului din care esti

toate datele tale de contact si datele masinii : marca model an de fab

Vei fi contactat din timp pentru a stabili data intalnirii

Praful de pe tubulatura "e deranjat" de tratamentul asta? :)

A mea nu a avut filtru de polen din fabrica... desi are A.C.