Posted 13 Jun 2009 · Report post buna sunt posesorul unui volvo s40 si sunt curios cat ar costa un motor complet t4 pentru masina mea si daca acesta este compatibil cu modelul meu din 2002?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 14 Jun 2009 · Report post Am vandut B4204T3 cu ~1000 de euro. Motor complet, fara anexe turbina, senzori etc.Un B4204T5 il gasesti mult mai greu. Ce motorizare ai pe masina acuma? In 2002 s-a facut T4 de 1948cmc si 200cp - B4204T5.In principiu, pe orice model S/V40 dupa 06/2000 se poate pune motorul B4204T5, cu mai multe sau mai putine modificari.Pentru B4204T3(2.0T 165/163cp) ai avea cele mai putine modificari de facut(poti pastra aproape totul. Difera cel shortblockul, turbina (14T la T4, 12T la 2.0T)).Grupul final este mai lung la T4, placa si discul de ambreiaj (volanta si rulmentul sunt aceleasi) dar se poate pastra si cutia de pe 2.0T. Schimbi si ECU, dar mai bine il resoftezi pe cel existent,altfel trebuie sa schimbi si imobilizatorul si cheile.Injectoarele,chiulasa, accesoriile(electromotor, AC, alteranator, planetare), prinderile pe caroserie sunt identice.Dar daca ai 2.0T mai bine ii faci doar resoftare.Daca ai alta motorizare, modificarile sunt mult mai ample, si in opinia mea nu merita modificarile. Desi masina asta este ceva aparte . Practic trebuie sa schimbi absolut tot ce ai sub capota... mai putin vasul de expansiune, rezervorul servo si pompa de frana si rezervorul Share this post Link to post Share on other sites
Posted 15 Jun 2009 · Report post am vandut eu unul saptamana asta cu 300 euro!!nu avea instalatia electrica.luase foc Share this post Link to post Share on other sites