Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

daann

Cumpar Volvo

10 posts in this topic

Sa imi incerc si eu norocul! ;D Cumpar S60-80 neinmatriculat,an minim 2000.Poate stiti pe cineva care vinde asa ceva.

An fabricatie ? Culoare ? Dotari ? Poze ? Nr. Km ?

pai eu sunt foarte tentat de oferta dar asa cu am vorbit si la telefon(nu stiu daca cu dumneavoastra)imi e tare frica de problemele care pot sa apara la cutie si la electronica(fiind primul model fly by wire).INca nu am scos complet din calcul acea idee.PE undeva pe la sfarsitul saptamanii viitoare termin de recoltat si imi fac si eu o idee de productia de anul asta si implicit de finante,si am sa iau atunci decizia finala

@daann: Nu ti-ai ales bine masina la care sa ceri pret de criza... parerea mea.  ::)

Eu sper ca zic in cunoastere de situatie... dar la un s60/80, nu poti avea niciodata o oferta care sa merite pretul scazut.

La modelele astea, calitatea costa.

Daca chiar vrei sa te scapi de V40 (care eu cred ca e o masina perfecta pentru a trece criza...), incearca sa te orientezi catre un 850, 855, S/V 70.

La restul, trebuie sa ai o bafta iesita din comun ca se te alegi cu ceva mai bun decat ceea ce conduci acum.  ;D

Amanuntul ala o rotund si pus pe stanga aialalta,Adi?

@Adi 2727 Ai partial dreptate.Calitatea costa,dar daca nu gasesc in tara nimic la pretul asta,am vazut in Germania(la reprezentanta) un S60 din 2002 cu destule dotari si era 6000E

Nu ma intereseaza sa fie inmatriculata, deci e optiunea nr unu pt mine

Saptamana viitoare ma decid ce fac. ;);D