Posted 20 Jun 2009 · Report post Buna, am ocazia sa cumpar un Volvo 740 combi motor de 2300 turbo benzinar in perfecta stare.Masina este adusa din Germania, evident nu este inmatriculata ,exista vre-o posibilitate de a o inmatricula? Multumesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 20 Jun 2009 · Report post daca are pana in 120 kw(parca)se poate inmatricula la bulgari.Costa cam 600E(max) Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2009 · Report post Sau pe o persoana cu handicap LOCOMOTOR,care are permis de conducere!Sau am inteles ca poti sa mergi cu ea cu nr rosii(3 luni)dupa care o vinzi cuiva din familie(sau [prieten)merge si el 3 luni, dupa care ti-o vinde iar tie,sau altcuiva din familie..etc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 21 Jun 2009 · Report post Complicat...poate gasesc una identica inmatriculata si reusesc o recarosare.Circula zvonul ca s-ar anula taxa de inmatriculare transformandu-se in impozit (pentru toti),stie cineva ceva?Numai bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Apr 2010 · Report post salut. sunt nou pe forum ca abia mi-am cumparat un volvo 740 gl, dar transformat in car mortuar, de fapt cre dca asa a fost fabricata, si as vrea sa stiu si eu ce euro este daca stiti cumva si cam cat m-ar costa inscrierea, si mai ales daca ii pot face depreciere, deoarece nu are nici un fel de optiuni pe ea.va multumesc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 23 Apr 2010 · Report post Pot sa te intreb daca ii vei schimba destinatia / utilizarea ?!? Sau deja ne putem gandi la viitor ?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 May 2010 · Report post o sa o pastrez in acest mod, pentru ca de aia am luat-o, dar nu cred ca trebuie sa ne gandim la viitor ci sa traim bine. ca oricum tot acolo ajungem. Share this post Link to post Share on other sites